Στην αντεπίθεση ο Πύρρος Δήμας για τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού

Ο Πύρρος Δήμας στους Ολυμπιακούς του Σίδνει και πίσω του ο Νίκος Σκιαδάς
«Είναι δυνατόν, εγώ που δεν έχω σηκώσει χέρι σε άνθρωπο, να με κατηγορούν ότι έκανα επίθεση και χτύπησα κάποιον. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια και γιʼ αυτό προχώρησα σε αυτή την κίνηση». Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, ήταν τη Δευτέρα απόλυτος απαντώντας στις ανυπόστατες όπως είπε καταγγελίες εναντίον του από μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας Αρσης Βαρών.

Ο τρεις φορές χρυσός και μια χάλκινος Ολυμπιονίκης μας, προχώρησε σε αγωγή και μηνύσεις κατά των επτά μελών του ΔΣ της ομοσπονδίας που τον είχαν κατηγορήσει για επίθεση και ξυλοδαρμό του γενικού γραμματέα Νίκου Σκιαδά και μάλιστα ζητά ως αποζημίωση 150.000 ευρώ από τον πρώτο και από 100.000 ευρώ από τα άλλα έξι μέλη (Δ.Μαυροματίδης, Α.Ταμουτσίδης, Σ.Μαμτσαδέλης, Κ.Μαυρακάκης, Ι.Βιδάκης και Α.Χατζησαββίδης).


Σε περίπτωση που του επιδικασθούν τα ποσά αυτά θα τα μοιράσει στα σωματεία και τους προπονητές της άρσης βαρών, ενώ ένα σημαντικό ποσό θα δώσει και στα χωριά SOS.

Στο μεταξύ το Σάββατο διεξάγονται οι εκλογές στην ομοσπονδία Αρσης Βαρών όπου προκήρυξε ο πρόεδρος της Πύρρος Δήμας προκειμένου να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τα σωματεία.

Μειωμένες οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click