Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τελειώσει τον Κάτσε αλλά φοβάται την αντίδραση των φιλάθλων

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τελειώσει τον Κάτσε αλλά φοβάται την αντίδραση των φιλάθλων
Το επόμενο βήμα στην υπόθεση Κάτσε θα είναι η απολογία το μόλις επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αλβανίας. Οι σκέψεις, ωστόσο, για το μέγεθος της τιμωρίας του 20χρονου μέσου ήδη γίνονται και μάλιστα φαίνεται πώς καταλήγουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.Καταρχήν, οφείλουμε να διευκρινίσουμε πώς πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να μην εμπλακεί προσωπικά, γιατί κάθε κίνησή του μπορεί να παρεξηγηθεί από μερίδα του κόσμου.

Από κει και πέρα, υπάρχει έντονος προβληματισμός για το πώς θα υποδεχθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον Κάτσε στα παιχνίδια που έρχονται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Βέροια. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός πώς στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να "τελειώσουν" τον παίκτη, αλλά να τον βοηθήσουν να αντιληφθεί το σφάλμα του μέσω μίας παραδειγματικής τιμωρίας, οδηγούν σε μία ποινή θα συνδυάζει ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο με μία "καραντίνα" για κάποιο χρονικό διάστημα. Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το αν και με ποια ένταση θα συνεχιστούν οι αντιδράσεις του κόσμου.


Γιια το περιστατικό μίλησε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Στέφενς.

«Δεν ήταν κάτι έξυπνο το να κάνει τέτοιο πράγμα. Έπρεπε να ξέρει πως έχει η συγκεκριμένη κατάσταση κι εμείς δεν μπορούμε να αποδεχτούμε κάτι αντίθετο. Πρέπει όμως να τον ακούσουμε πρώτα και να δούμε τι θα κάνουμε, αλλά δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε.»

Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Βουλής ιδιοκτήτης τουριστ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη