Επιχείρηση Αλβανών για την σύλληψη του Ρ. Χαΐδη

Επιχείρηση Αλβανών για την σύλληψη του Ρ. Χαΐδη
Οι περιπέτειες του Ρομπέρτου Χαΐδη δεν έχουνε τελειωμό καθώς οι Αλβανοί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα.

Προχθές, Τρίτη, ο Ρομπέρτος θα συνόδευε τον 13χρονο γιό του στην Ελλάδα και ο ίδιος θα επέστρεφε την επόμενη ημέρα. Για να διαβεβαιωθεί πως δεν θα συμβεί ότι και την προηγούμενη φορά με τον μεγάλο του γιο όπου τους κράτησαν 6 ώρες στα σύνορα, πήρε τηλέφωνο στον υπεύθυνο του αλβανικού φυλακίου. Αυτός με την σειρά του εγγυήθηκε πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα διότι δεν υπάρχει κάποιο ένταλμα της αστυνομίας. Τελικά όντως πέρασε τα σύνορα ανενόχλητος.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για το Λούκοβο, δέχθηκε τηλεφώνημα απ' τους γονείς του που τον ενημέρωσαν πως τον έψαχνε η αστυνομία της Αυλώνας. Οι τραμπούκοι πήγαν στο σπίτι των ηλικιωμένων γονέων και πιστεύοντας πως αυτοί προσπαθούσαν να κρύψουν το παιδί τους, τους προπηλάκισαν και τους απείλησαν.


Σύμφωνα με τους γονείς του Ρομπέρτου, οι αστυνομικοί είχαν ένταλμα σύλληψης και θα τον συνόδευαν στην Αυλώνα μαζί με τον μεγάλο του γιό Θωμά. Η συγκεκριμένη περιοχή φημίζεται για τους σκληροπυρηνικούς της αστυνομικούς αλλά και κατοίκους.

Ο Ρομπέρτος έγραψε για το περιστατικό στον λογαριασμό του στο facebook:

«Σήμερα 28 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου. Περίμενα να κόψω την τούρτα μου με την οικογένειά μου όπως κάνω κάθε χρόνο επειδή πότε δεν κάνω γιορτή γιατί το αλβανικό καθεστώς δεν μου επέτρεψε να έχω χριστιανικό όνομα (είμαι βαπτισμένος με αυτό το όνομα κρυφά από την γιαγιά μου Σωτηρία).

Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο, ακούω τρομαγμένη την μάνα μου ότι έχουν πάλι ένταλμα συλλήψεως για έμενα και τον μεγάλο μου γιο Θωμά . Σήμερα 28-8-2013 είναι, εγώ στις 27-8-2013 πέρασα τα αλβανικά και ελληνικά σύνορα , διαβεβαιώνοντας με ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σύλληψη μου και ότι έχει διαγράφει το ένταλμα μου από τις αλβανικές αρχές . Ετοιμαζόμουν να επιστρέψω στην Αλβανία διότι δεν έχω τελειώσει ακόμα την δουλειά μου στην επιχείρηση μου και ειδοποιήθηκα από τους γονείς μου να μην επιστρέψω διότι και πάλι είμαι καταζητούμενος μαζί με τον γιο μου Θωμά.

Αυτό ήταν το δώρο γενεθλίων μου από το αλβανικό καθεστώς.»


Θετικό της υπόθεσης είναι πως από καθαρή τύχη γλύτωσε απ' τα χέρια των αρπακτικών, το δυσάρεστο όμως είναι πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην επιχείρησή του μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα γιατί του την έχουν στημένη. Βέβαια δεν είμαστε πολύ σίγουροι για το αν ο Ρομπέρτος δεν θα ξαναπάει στο Λούκοβο γιατί όπως απέδειξε πρόσφατα ούτε τους φοβάται, ούτε τους λογαριάζει.

Θετικές οι ενδείξεις των μεταρρυθμίσεων στον ενεργ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη