Η εστεμμένη Playmate απ' την Χιμάρα (φωτογραφίες)

Η εστεμμένη Playmate απ' την Χιμάρα (φωτογραφίες)

Χρυσάνθη Ντάφλα, η πανέμορφη Χιμαραία που κέρδισε τον τίτλο της Playmate 2002

Το 2002 η Χρυσάνθη Ντάφλα κέρδισε τον τίτλο της "Playmate" και εντυπωσίασε το κοινό. Από εκεί και πέρα ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ, ενώ πριν λίγα χρόνια ντύθηκε νυφούλα και έκανε το γάμο των ονείρων της. Το γνωστό μοντέλο και ο επιχειρηματίας Γιάννης Λούβαρης ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Κηφισιάς, στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ στις 16 Απριλίου του 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό στο Μπαλί!

Η οικογένειά της αφήνοντας την Χιμάρα και συγκεκριμένα το χωριό Δρυμάδες, εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Εκεί ξεκίνησε να παίζει πόλο στην ομώνυμη ομάδα, σε μια οικογένεια με δύο ακόμη αδέλφια. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, όπως ο πατέρας της. Κατάφερε να περάσει ως πολιτικός μηχανικός στην Θεσσαλονίκη αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να σπουδάσει οικονομικά. Τότε ξεκίνησε και το μόντελινγκ για να πληρώνει η ίδια τα δίδακτρα του κολεγίου δίχως να επιβαρύνει τους γονείς της.

Σήμερα η πανέμορφη Χρυσάνθη, είναι αφοσιωμένη στον γάμο της και στις σπουδές της. Αποφάσισε να συνεχίσει της σπουδές της στα οικονομικά μετά από 10 χρόνια διακοπής εξαιτίας του μόντελινγκ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, ρωτήθηκε για το πως βλέπει το μέλλον της εκτός μόντελινγκ απάντησε: «Ξέρεις, οφείλω πολλά στο μόντελινγκ, ταξίδεψα, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους και κέρδισα χρήματα. Ισως και περισσότερα από όσα μου άξιζαν. Πρέπει, όμως, να γυρίσω σελίδα, τελείωσε αυτός ο κύκλος, τώρα στα 32 μου, νιώθω σαν να αρχίζω μια νέα ζωή...»

Σύντομο επαγγελματικό βιογραφικό:

Max Mara, H&M, Triumph, Miss Sixty, Frederick's of Hollywood, Mango, καμπάνιες για τα Oriflame, Chris, τα καταστήματα Neiman Marcus, Macy's, JD Williams, φωτογραφήσεις για τα γαλλικό Officielle, το γερμανικό Elle, το Shape, το Ocean Drive, κατάλογοι όπως La Redoute, Otto,Tchibo κ.ά

Βίντεο απ' την στέψη της ως Playmate το 2002:

Φωτογραφικό υλικό απ' την καριέρα της:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου