Αιχμές αντιπροέδρου ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ΥΠΕΞ και ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα (βίντεο)

Αιχμές αντιπροέδρου ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ΥΠΕΞ και ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγερου "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, κ. Γιώργος Τζομάκας το βράδυ της Τετάρτης, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Δένδια στην Αλβανία.

Ο κ. Τζομάκας, με αφορμή τις αξιώσεις της Αλβανικής πλευράς περί άρσης εμπολέμου και "περιουσιών των τσάμηδων" χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κάνοντας λόγο για προχειρότητα από πλευράς του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών. Μάλιστα κατονόμασε ως υπεύθυνους το διπλωματικό σώμα της ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα διότι όπως ανέφερε «κάθε φορά παρουσιάζει τα πράγματα διαφορετικά από την πραγματικότητα» συμπληρώνοντας πως ενώ η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μεταφέρει κάθε φορά τα πραγματικά γεγονότα κατά τις συναντήσεις με το ΥΠΕΞ, οι διπλωμάτες που εδρεύουν στην Αλβανία τα παρουσιάζουν διαφορετικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, κλείνοντας, μίλησε για ανύπαρκτη εθνική στρατηγική από την εξωτερική πολιτική της χώρας και αναφέρθηκε σε ευκαιριακές και "παρεΐστικες" εξωτερικές πολιτικές τονίζοντας πως αυτός είναι ο κύριος λόγος που η αλβανική πλευρά έχει αποθρασυνθεί.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου