Ο Πύρρος Δήμας εξελέγη στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών

Ο Πύρρος Δήμας εξελέγη στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών

Ολοκληρώθηκε στη Μόσχα το Εκλογικό Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (IWF), στο οποίο η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τον ισόβιο γραμματέα τής Ομοσπονδίας Γιάννη Σγουρό και τους Ολυμπιονίκες Πύρρο Δήμα και Βαλέριο Λεωνίδη, ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Μιλώντας στις εργασίες του Συνεδρίου ο Ι. Σγουρός αναφέρθηκε στη μεγάλη μέχρι σήμερα πορεία και προσφορά της Άρσης Βαρών στο Ολυμπιακό κίνημα και τις προκλήσεις του μέλλοντος, ώστε το άθλημα να γίνει δημοφιλέστερο και πιο διεισδυτικό στη νεολαία και τη διεθνή αθλητική κοινότητα.

Ως αποτέλεσμα της 30χρονης συστηματικής δουλειάς στους κόλπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας από ελληνικής πλευράς, η οποία φαίνεται πως τυγχάνει γενικής αναγνώρισης, θεωρείται και το γεγονός ότι εξελέγη ο Πύρρος Δήμας ως μέλος του 29μελούς ΔΣ της Ομοσπονδίας, πράγμα, που αποτελεί και προσωπική τιμή στον τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη μας.


«Αν δουλέψει σκληρά και αποτελεσματικά θα δικαιωθεί, γιατί οι ξένοι τιμούν και δεν λησμονούν την προσφορά του καθενός και επιβραβεύουν την προσπάθεια», σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ι. Σγουρός.

Ο Π. Δήμας δήλωσε περήφανος και συγκινημένος για τη διεθνή αυτή αναγνώριση της ελληνικής Άρσης Βαρών και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία των σκοπών του αθλήματος και της εθνικής ομάδας διεθνώς.

Οι εργασίες του Συνεδρίου είχαν ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου Βλ. Πούτιν, ενώ από ρωσικής πλευράς συμμετείχε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής και αντιπρόεδρος της ρωσικής Κρατικής Δούμας Αλεξάντρ Ζούκοφ, ο οποίος προσκάλεσε μεταξύ άλλων και τον Ι. Σγουρό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας επανεξελέγη ο Ούγγρος Ταμάς Αγιάν.ΑΠΕ

Απο δυο χωριά χωριάτες ο Ιατρού με τον Μήτσιο
Η αλβανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα και την Β...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη