Χαρά και λύπη μαζί με την πρόκριση της Εθνικής πόλο στο Τόκιο για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου

Χαρά και λύπη μαζί με την πρόκριση της Εθνικής πόλο στο Τόκιο για τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου

Κι ενώ η Εθνική πόλο ανδρών προκρίνονταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, η κατάσταση με τις φλόγες στην Ελλάδα δεν λέει να σταματήσει.

Ειδικά το γεγονός της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια έπληξε μοιραία την οικογένεια του διεθνή πολίστα Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, καθώς το σπίτι του στην Αγία Άννα στην Εύβοια έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Την είδηση έκανε γνωστή στο κοινό ο Τάσος Παπαναστασίου, πατέρας του σημερινού διεθνή πολίστα και μια από τις μεγάλες δόξες του ελληνικού πόλο τις προηγούμενες δεκαετίες με δυναμική παρουσία και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αποκαλούμενος «πιλότος» βίωσε μια χαρμολύπη όπως έγραψε στα μέρα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναρωτήθηκε εάν πρέπει να κλαίει από χαρά ή από λύπη.

«Και τώρα ας μου πει κάποιος, όταν την ίδια στιγμή που η φωτιά μπαίνει στο σπίτι σου στην Αγ. Άννα, ο γιος κερδίζει μετάλλιο στο Τόκιο, κλαις από χαρά ή από λύπη;» ανέφερε ο πρώην πολίστας.

Ωστόσο οι Έλληνες Ολυμπιονίκες με πνεύμα αυταπάρνησης και απαράμιλλου θάρρους, στέκουν ταπεινά απέναντι στην πληγωμένη μας πατρίδα, αγωνιζόμενοι με την ελπίδα να έρθουν καλύτερες μέρες και ο εφιάλτης να τελειώσει σύντομα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου