Χατζηδάκης: «Θα ασχοληθούμε με τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών όταν τελειώσουμε με τον κορονοϊό»

Χατζηδάκης: «Θα ασχοληθούμε με τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών όταν τελειώσουμε με τον κορονοϊό»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΒΕΡΓΙΝΑ» και τον δημοσιογράφο κ. Στέργιο Καλόγηρο παραχώρησε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστής Χατζηδάκης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ζήτημα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών.

Συγκεκριμένα ύστερα από ερώτηση που δέχθηκε για το θέμα, είπε τα εξής:

«Η γενική απάντηση είναι ότι, τόσο για αυτό το θέμα όσο και για αλλά αιτήματα επιμέρους κοινωνικών ομάδων, η Κυβέρνηση θα τα εξετάσει όταν κλείσει ο κύκλος των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό, όταν θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την επόμενη μέρα για την οικονομία και τις δυνατότητες του προϋπολογισμού, τότε θα εξεταστούν όλα αυτά.

Δεν λησμονούμε τις δεσμεύσεις της ΝΔ προεκλογικά για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν το ξεχάσαμε, αλλά δεν γνωρίζαμε όταν μιλούσαμε γι’ αυτά, ότι θα προκύψουν όλα αυτά τα οποία προέκυψαν με την επιβάρυνση του προϋπολογισμού.

Επομένως θέλουμε, επειδή δεν ξέρουμε και πόσο ακριβώς θα κρατήσουν όλα αυτά τα μέτρα, πρέπει να κλείσει ο κύκλος, να δούμε ακριβώς τις δυνατότητες και δεν ξεχνάμε καθόλου, φυσικά και δεν ξεχνάμε τους Βορειοηπειρώτες».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου