Ποιοι πολεμούν το ελληνικό σχολείο της Χιμάρας

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου αυτού, πολλοί απο εσάς που δεν ξέρετε πολλά σχετικά με το θέμα σίγουρα θα σκεφτήκατε πως αυτοί που πολεμούν το ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ είναι οι Αλβανοί. Λάθος, το σχολείο και η διεύθυνσή του δέχονται πόλεμο από μέλη της ΕΕΜ, βέβαια δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποιοι να λειτουργούν υπέρ αλβανικών συμφερόντων ή "υπηρεσιών".

Πρωτομάστορες της προπαγανδιστικής αυτής απόπειρας είναι ο θειος Νικ απ' το Αμέρικα και το κόμμα του που διατυμπανίζουν αριστερά δεξιά πως ο διευθυντής του σχολείου καταχράστηκε 40.00€. Μια συκοφαντία δίχως αποδεικτικά στοιχεία αλλά με χαζά επιχειρήματα όπως "Αυτός μου είπε" "έτσι άκουσα" "κάπου το είδα" κλπ κλπ. Ένα σχολείο με λειτουργικά έξοδα 60.000€ το χρόνο, έλαβε για το σχολικό έτος 2008- 2009 40.000€ και αντί όλοι να απορούν πως η διεύθυνση κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες και δεν βάρεσε διάλυση, άρχισαν να τους λιθοβολούν και να τους λένε κλέφτες. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο θείος Νικ είναι αυτός που "έπεισε" την Πανηπειρωτική Αμερικής να ΜΗΝ στείλει τα λεφτά που συγκέντρωσαν απ' την πρόσφατη επίσκεψη του Πύρρου υπέρ του σχολείου της Χιμάρας.

Όλα αυτά βέβαια έχουν κομματικά κίνητρα γιατί όπως είπαμε ο θείος Νικ με το κόμμα του θέλουν να χτυπήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και γι' αυτό τα έχουν βάλει με τον διευθυντή του ελληνικού σχολείου της Χιμάρας τον κ. Μπρίγκο, διότι είναι και πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας. Όποιον πάρει ο χάρος, ούτε που σκοτίζουνται για το μέλλον του σχολείου, αυτοί είναι κολλημένοι στις κόντρες και στους εγωισμούς τους. Κανείς απ' αυτούς δεν κατέθεσε τεκμηριωμένη πρόταση για το πως θα σωθεί το σχολείο αλλά το μόνο που λένε είναι "Να αναλάβει ένας δικός μας την διεύθυνση του σχολείου", λες και εάν αρπάξει την θέση του Μπρίγκου κάποιος δικός τους όλα θα φτιάξουν και θα αρχίσει να βρέχει λεφτά.

Στην Χιμάρα τώρα, ανοιχτό πόλεμο με τον κ. Μπρίγκο έχουν ανοίξει οι κύριοι Κώστας Ανδρούτσος και Ανδρέας Γκόρος οι οποίοι μάλιστα είναι ιδρυτές του Συλλόγου Γονέων του σχολείου όπου και αυτοκηρύχθηκαν πρόεδρος και γραμματέας. Οι κύριοι που προαναφέραμε κατά καιρούς έχουν στείλει επιστολές προς πάσα κατεύθυνση με μοναδικό σκοπό να σπιλώσουν το όνομα του διευθυντή και κατ' επέκταση και του σχολείου. Σε μια απ΄τις επιστολές τους το παράπονό τους ήταν πως ο κ. Μπρίγκος είχε κόντρα με έναν απ' τους δασκάλους του σχολείου καθώς και το γεγονός πως κάποτε εργαζόταν ως αλουμινάς λες και οι ίδιοι είναι απόγονοι του Βασιλιά Ζώγκου και όχι τσομπάνων βιοπαλαιστών.

Στην τελευταία τους επιστολή όπου κατηγορούν και την κ. Διαμαντοπούλου της οποίας στο παρελθόν είχαν στείλει δύο ακόμη επιστολές. Πουθενά στην επιστολή δεν αναφέρουν πως ο κ. Μπρίγκος είναι 20 μήνες απλήρωτος και πως έχει βάλει απ' την τσέπη του για τα έξοδα του σχολείου περίπου 6000€.

Διαβάστε την επιστολή:

Πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση...
Στυλιανίδης: Επίσπευση διαδικασιών για απόδοση ιθ...
 
  1. Σχόλια (4)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (4)

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλα αυτά και πολλά άλλα που ακούο να λέγονται και να γράφονται και λυπάμε ειλικρινά, είναι καλά να μη βγαίνουν έτσι τόσο εύκολα στον αέρα και με απαράδεχτο τρόπο και περιεχόμενο, Να τα συζητούμε μεταξύ μας, αυτή είναι η αρχή της δημοκρατίας και η άγια αρετή που κατά κάποιον τρόπο μας λύπει! Να βρίσκομε την καλύτερη λύση μόνοι μας και με όλους εκείνους που μας αγαπούν και μας έχουν βοηθήσει, να μη γινόμαστε αχάρηστοι αν κάτι κάποια φορά δεν πάει καλά. Μακάρι όλα τα προβλήματα να λυνονται τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα, όμως δεν είναι έτσι. Χρειάζοντε αγώνες με λογική, σκέψη και προγραμματισμό σε βάθος χρόνου.
Στη δημοκρατία υπάρχει και η αντίθετη σκέψη, η αντίθετη πρόταση, το άλλο πολιτικό σχήμα εντός του ίδιου συνόλου και δεν είναι εχθρικά αλλά αναγκαία για τη σωστή λειτουργία έστω και μιας μικρής κοινότητας όπως η δική μας. Όχι βρισιές και αναθεματίσματα, ακόμη και τον εχθρό μας να μη τον αντιμετωπίζομε με εχθρότητα, αλλά με φιλικούς κει ειρηνικους τρόπους! Απλώς εκφράζω μια δική μου σκέψη, μη θέλοντας να δώσω μαθήματα κοινονικής και πολιτικής αγωγής.
Να αποχτήσει ο καθένας ατομική ανεξάρτητη σκέψη και οικονομική ανεξαρτησία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να γίνει πλούσιος!
Το μέλλον να το βλέπομε μαι αισιοδοξία και τα πάντα με κόπους κτώνται.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Θείος Νικ είναι ο Nick Gage. Δυστυχώς αυτός που κάποτε ήταν Νικόλαος Γκατζογιάννης.

This comment was minimized by the moderator on the site

pios einai o theios Nik?

This comment was minimized by the moderator on the site

Κωστας Ανδρουτσος δικηγορος. Χαχα

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click