Ο Χίμαραιος της Αμερικής και ο νόμος 7501

Ο Χίμαραιος της Αμερικής και ο νόμος 7501

Ο γεννηθείς και μεγαλωμένος στην Αμερική Κώστας με καταγωγή από τη Χιμάρα αποφάσισε να επισκεφτεί τη γενέτειρά του πατέρα του, την τόσο πολυσυζητημενη πατρίδα, εκεί που πάντα όπως έλεγε σ'αυτόν είχαν πολύ μεγάλη περιουσία που με το Χότζα είχε γίνει κρατική.

Έτσι το 1993 βρέθηκε στη Χιμάρα, τότε που πλέον είχε πέσει ο κομμουνισμός, για να αναζητήσει την περιουσία του πατέρα του. Αφού λοιπόν επισκεύτηκε Δημαρχεία, γραφεία, δημογέροντες και συγχωριανούς, μη βρίσκοντας άκρη και το μόνο που άκουγε ήταν για κάποιο νόμο 7501 που δεν καταλάβαινε, πήρε την απόφαση να πάει στο αρμόδιο υπουργείο στα Τίρανα.

Εκεί λοιπόν αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι το γραφείο του Υπουργού, μια φασαρία είχε στηθεί για το ποιος θα του εξηγήσει καλύτερα το νόμο 7501. Πήρε το λόγο η βοηθός του Υπουργού μια ξανθιά δίμετρη γκομενάρα και αφού έκατσε απέναντί του, σαν μια σύγχρονη Σάρον Στόουν, ανοίγοντας τα πόδια και μη φορώντας εσώρουχο του λέει : - Tό βλέπεις αυτό; (δείχνοντας το επίμαχο σημείο) - Ναι, απαντάει. (Mε τα μάτια γουρλωμένα και να τρέχουν τα σάλια από το θέαμα) - Αυτό, ανήκει σε μένα. Με χαρτιά και με την εξουσία του γάμου ανήκει στον άντρα μου, όμως το δουλεύει ο Υπουργός!!!!!!!!

Γιατί δεν αδειάζουν οι φυλακές από τους Αλβανούς
ΥΠΕΞ Αλβανίας: Απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονί...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη