Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Χειμαρριωτών

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Χιμαριωτών

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Χειμαρριωτών. Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες συντοπίτες μας αλλά και εκπρόσωποι της πολίτικης σκηνής.

Από την πλευρά της κυβέρνησης το "παρών" έδωσε ο υφυπουργός εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Πρωθυπουργού και αναφέρθηκε στην στήριξη και το ενδιαφέρον της Ελλάδος για την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας.

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησαν η κυρία Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής Β’ Αθηνών, η οποία μίλησε για την ανάγκη συστράτευσης των Χιμαριωτών στο πρόσωπο του προέδρου της Ομόνοιας Χιμάρας, Φρέντυ Μπελέρη και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και φίλος των Βορειοηπειρωτών, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Α’ Αθηνών κ. Άγγελος Συρίγος, ο οποίος είπε πως η μόνη αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον της Χιμάρας είναι η υποψηφιότητα του Φρέντυ Μπελέρη και έδωσε ραντεβού νίκης στις 30 Ιουνίου στη Χιμάρα. Η κυρία Βούλτεψη και ο κύριος Συρίγος τιμήθηκαν από το προεδρείο της Ένωσης Χειμαρριωτών για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομόνοιας Χιμάρας και υποψήφιος δήμαρχος Φρέντυ Μπελέρης, είπε πως στις επερχόμενες εκλογές διακυβεύεται το ίδιο το μέλλον της Χιμάρας και η επιβίωση της ελληνικής μειονότητας. Στον αγώνα αυτόν που δίνει η Ομόνοια Χιμάρας, όλοι είναι χρήσιμοι όμως η νίκη θα έρθει από τους ίδιους τους κατοίκους της Χιμάρας που πλέον έχουν καταλάβει πως η ανάγκη αλλαγής ηγεσίας στο δήμο είναι επιτακτική, ήταν το μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου