17 Μαΐου 2016: Επετειακή εκδήλωση για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας

Εκδήλωση Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Αλβανία υπό την αιγίδα της ελληνικής Πρεσβείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 28 Ιουνίου 2017, η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Αλβανία (ΕΕΕΑ) διοργάνωσε καλοκαιρινή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Sheraton Tirana, με την ευκαιρία του κλεισίματος της καλοκαιρινής περιόδου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Γραφείο ΟΕΥ) της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Αλβανία.

Σκοπός της βραδιάς ήταν η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επισκεπτών, καθώς και η ανάπτυξη αποτελεσματικής συνεργασίας και αύξησης των δεσμών μεταξύ των μελών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στην Αλβανία, σε μια φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Αλβανία αντιπροσωπεύει 27 τακτικά και έκτακτα μέλη, τα οποία ανήκουν στην Ελληνική Επιχειρηματική Κοινότητα που είναι ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Αλβανία. Οι δραστηριότητες των μελών της ΕΕΕΑ επεκτείνονται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της αλβανικής οικονομίας, όπως ο τραπεζικός τομέας, οι τηλεπικοινωνίες, η βιομηχανία, η υγεία, η ενέργεια, οι κατασκευές, η εκπαίδευση, οι υπηρεσίες, το εμπόριο κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της αλβανικής οικονομίας, μέσω της χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας της χώρας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πραγματική ανάπτυξη, στα φορολογικά έσοδα, στην απασχόληση με την παροχή περισσότερων από 10.000 θέσεων, στη μεταφορά τεχνογνωσίας, την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού και την ευημερία του κοινού μέσω διαφόρων έργων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβης της Ελλάδος στην Αλβανία κα Ελένη Σουρανή.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά
Η ιδιοκτησιακή γενοκτονία στην Χιμάρα χρηματοδοτεί...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη