Ο Ντούλες απαντά στα ειρωνικά σχόλια του Ράμα: Υποφέρει από την πιο επικίνδυνη "ασθενία" τον πολιτικών... (βίντεο)

Ο Ντούλες απαντά στα ειρωνικά σχόλια του Ράμα: Υποφέρει από την πιο επικίνδυνη "ασθενία" τον πολιτικών... (βίντεο)

Μετά από την ειρωνεία και τη λεκτική ανταλλαγή που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα ενώπιον των κατοίκων της Φοινίκης, άμεση ήταν η αντίδραση του πρόεδρου του ΚΕΑΔ. Μέσω ανάρτησης στο κοινωνικό δίκτυο “Twiter”, ο Ντούλες επισημαίνει ότι τα λεγόμενα του Ράμα σήμερα ήταν κλασικά συμπτώματα του “συνδρόμου hubris” (hubris –από την ελληνική λέξη ύβρις), και πρόκειται για την πιο επικίνδυνη «ασθένεια» των πολιτικών που ασκούν εξουσία.

«Τα σημερινά λεγόμενα του κ. Ράμα – κλασικά συμπτώματα του “ συνδρόμου hubris”, της πιο επικίνδυνης «ασθένειας» του πολιτικού που ασκεί εξουσία, σύμφωνα με το λόρδο Owen», -αναφέρεται στο μήνυμα του Ντούλε.

Ο Ράμα ειρωνεύτηκε σήμερα το Ντούλε ενώπιον των κατοίκων του χωριού Αλύκου της Φοινίκης, ότι είχε ταχτεί υπέρ της σκηνής της αντιπολίτευσης.

«Το vetting, τους υποχρέωσε εκείνους να κατασκηνώσουν, μαζί με το Βαγγέλη. Δεν ξέρω τι κάνει εκείνος σήμερα. Σήμερα είναι του Αγίου Θωμά, όχι του Αγίου Βαγγέλη, (Αγίου Γεωργίου, του υπενθυμίζουν οι συμμετέχοντες). Αν πω Γκιέργκι, θα ξεσηκωθούν εκείνοι της Αθήνας και θα φωνάξουν ότι «μας πήραν το Γιώργο». Γιατί τους στέλνει μήνυμα ο Βαγγέλης. Τι κάνει ο Βαγγέλης στη σκηνή; (Ρωτάει) (Κοιμάται,- λένε οι κάτοικοι). Όχι, δεν κοιμάται αυτός, τον γνωρίζω εγώ και τον έχω φίλο. Πρέπει να τον καλέσουμε στον ορθό το δρόμο, εσείς της εκκλησίας μπορεί να τον καλέσετε. Αλλά ο Βαγγέλης δεν ασχολείται με τέτοιες δουλειές, γιατί αυτός ασχολείται με τη δημοκρατία», είπε ο Ράμα.

tachydromos.org / ABC NEWS

Αλβανική Τηλεόραση: «Δύο χώρες θέλουν να αποσταθερ...
Σε ένα χρόνο: 48 χιλιάδες Αλβανοί έλαβαν ελληνική ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη