Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου Βορειοηπειρωτών "Άγιος Βασίλειος" Σάμου (φωτογραφίες)

Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου Βορειοηπειρωτών "Άγιος Βασίλειος" Σάμου (φωτογραφίες)

Παρουσία πλήθους κόσμου, στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Σάμο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Βορειοηπειρωτών «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» Σάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου ( Βορείου Αιγαίου) Νικόλαος Κατρακάζος, ο δήμαρχος του νησιού Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών από την Αθήνα Σπύρος Κούτουλας και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Νέτσος.

Οι χαιρετισμοί των καλεσμένων ήταν συγκινητικοί και ανέδειξαν την συνεισφορά των μελών του συλλόγου, στην κοινωνική και οικονομική ζωή του νησιού αποτελώντας υπόδειγμα κοινότητας παρά τις δυσκολίες που έχουν συναντήσει.

Μετά τους χαιρετισμούς και την κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική το οποίο διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχάριστο γεγονός αποτελεί το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι πολιτειακοί παράγοντες καθώς και Βορειοηπειρώτες που ζουν στην Σάμο και προέρχονται από άλλες περιοχές της Βορείου Ηπείρου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρέας Στάθης έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία με σκοπό την διοργάνωση μίας μεγάλης παν-βορειοηπειρωτικής εκδήλωσης στο νησί της Σάμου μέχρι το καλοκαίρι.

Αναγκαίος ο απολογισμός και η καθιέρωση νέων στόχω...
Ο Τάβος ζήτησε από την κυβέρνηση Ράμα την απομάκρυ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη