Κορυτσά: Βραδιά Ελληνικής Μουσικής διοργάνωσε το Προξενείο Κορυτσάς

Κορυτσά: Βραδιά Ελληνικής Μουσικής διοργάνωσε το Προξενείο Κορυτσάς

Tο βράδυ της Τετάρτης, η ελληνική κοινότητα Κορυτσάς με πρωτοβουλία και υπό την μέριμνα του Γενικού Προξενείου Κορυτσάς και του Γενικού Προξένου Κορυτσά κ Γιώργου Αλαμάνου, διοργάνωσε μια "Βραδιά Ελληνικής Μουσικής".

Συμμετείχε πλήθος κόσμου, Έλληνες, φιλέλληνες, φίλοι της ελληνικής μουσικής. Στην Κορυτσά η ελληνική μουσική αποτελεί την πρώτη προτίμηση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα τόσα πολλά ελληνικά τραγούδια που έχουν μεταφραστεί από τα ελληνικά από τους Κορυτσαίους.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ.Π. της Ελλάδας κ. Γιώργος Αλαμάνος, ο Δήμαρχος Κορυτσάς κ Σωτηράκη Φίλο, ο Περιφερειάρχης Κορυτσάς κ Αρντίτ Κονόμη, ο πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Όμηρος κ Ανδρέας Μήτσιος, η Πρόεδρος της "Ομόνοιας" Κορυτσάς κ Στέλλα Πατσίλη, ο πρώην πρόεδρος της "Ομόνοιας" Κορυτσάς, πρώην βουλευτής του ΚΕΑΔ (ένας εκ των διοργανωτών) κ. Γρηγόρης Καραμέλος και πολλοί άλλοι γνωστοί και άγνωστοι, μικροί και μεγάλοι.

Όλοι χόρεψαν, αγκαλιάστηκαν, γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους και χάρηκαν όλη αυτή την γιορτή. Η βραδιά αυτή διοργανώθηκε στα πλαίσια μιας προσπάθειας που έχει ως στόχο να συγκεντρώσει και να κρατήσει ενωμένη την ελληνική κοινότητα Κορυτσάς, τους φιλέλληνες και γενικά όσους αγαπούν τον Ελληνικό Πολιτισμό. Αυτές οι συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν με διάφορες μορφές και πάντοτε θα προσπαθούν να στηρίξουν την ενότητα μεταξύ των μελών της κοινότητας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ανυπομονούμε μέχρι την επόμενη συνάντηση μας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της εκδήλωσης

Δήμος Φοινίκης: Απάντηση στον πρώην έπαρχο Αλύκου ...
Αυτοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Χιμάρ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη