Σε ενωτικό πνεύμα η συνάντηση των Χιμαραίων στην Νέα Υόρκη

Σε ενωτικό πνεύμα η συνάντηση των Χιμαραίων στην Νέα Υόρκη

Απόψε 24 Φεβρουαρίου 2016 στην Αστόρια Ν.Υ. και ώρα 7 μ.μ. (Η.Π.Α) η Ένωση Χιμαριωτών Αμερικής (H.S.A) συναντήθηκε με τους αδερφούς Χιμαριώτες που ζουν στην περιοχή της Νέας Υόρκης και αποτελούν μια κοινότητα ζωντανή και σε υπολογίσιμους αριθμούς, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Ευρύτερης περιοχής Νέας Υόρκης, όπου ενημερώθηκαν οι συμπατριώτες μας για τις εργασίες του 1ου Συμποσίου που έλαβε χώρα στις 19-21 Φεβρ. 2016 στην Αννάπολι - Μέρυλαντ.

Παράλληλα πρoσκλήθηκαν να συμμετέχουν και να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα και να πλαισιώσουν οργανωμένοι τις τάξεις της HSA. Παρών ήσαν οι κ.κ. πατήρ Κοσμάς Καραβέλας-Πρόεδρος HSA, Πέτρος Γκικουρίας μέλος Δ.Σ. HSA, Διονύσιος- Φρεντης Μπελέρης - πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας ο οποίος έκανε και σύντομη αναφορά στα τεκταινόμενα στην Χιμάρα, ο κ. Σίμος Δήμας δικηγόρος Ν. Υόρκης εκ Δρυμάδων καταγόμενος, επίσης παρευρέθησαν και Χιμαριώτες που είχαν ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το συμπόσιο της Ενωσης Χιμαριωτών Αμερικής.

Η συνάντηση έκλεισε με ΕΝΩΤΙΚΌ ΠΝΕΥΜΑ, διαλογική συζήτηση και ερωτήσεις που έθεσαν οι συμπατριώτες μας, ενώ άπαντες οι παρευρισκόμενοι παράλληλα με το ζωηρό ενδιαφέρον για την καταστάση στην Χιμάρα, δήλωσαν την επιθυμία τους για συσστράτευση με την Ενωση Χιμαριωτών Αμερικής και την συμμετοχή σε κοινές δράσεις για ένα καλύτερο μέλλον για την Χιμάρα.

Αντώνιος Νέτσος
Δικηγόρος
Πρόεδρος της Αδελφότητας Δρυμαδιωτών «Η Μεγάλη Χώρα»

Δείτε πόσο καλά έκρυψε τα ναρκωτικά που μετέφερε σ...
Αντισυνταγματική κρίθηκε η απόφαση της αλβανικής β...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη