Μεγαλειώδης κεντρική προεκλογική εκδήλωση Μπελέρη στην Αθήνα

Μεγαλειώδης κεντρική προεκλογική εκδήλωση Μπελέρη στην Αθήνα

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Φρέντη - Διονύσιου Μπελέρη στο ξενοδοχείο PRESIDENT στην Αθήνα. Περί τους 700 συμπατριώτες μας από όλα τα χωριά της Επαρχίας μας, από τον Λογαρά μέχρι την Κακομαία και από την Επαρχία Βράνιστας κατέκλυσαν την αίθουσα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του προέδρου τους, ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες, ο προέδρος του Γ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Λεωνίδας Παππάς, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Βασίλης Μπολάνος, ο βουλευτής Αττικής με την ΝΔ και τέως υπουργός κ. Μάκης Βορίδης, η βουλευτής στην Β' Αθηνών με την ΝΔ κα Σοφία Βούλτεψη, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Μαρκόπουλος και ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο Φρέντης Μπελέρης παρουσίασε το πρόγραμμά του για την "Δική μας Χιμάρα - Himara Jonë". Βασικοί άξονες του οποίου για την 22 Ιουνίου και μετά, θα είναι η νοικοκυρεμένη διαχείριση του Δήμου Χιμάρας, οι επενδύσεις στον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη, η επένδυση και ανάδειξη των πολιτιστικών - ιστορικών μνημείων της περιοχής, η εκμετάλλευση όλων των ιδιαίτερων εκείνων στοιχείων που καθιστούν την περιοχή μας προνομιούχα ώστε να καταστεί πόλος έλξης επισκεπτών αλλά και τόπος πρόσφορος για τους κατοίκους και να γίνουν κύριοι του τόπου τους (και όχι υπάλληλοι σε ξενόφερτα μονοπώλια).

Τα πρόσωπα του συγκεντρωμένου κόσμου εξέπεμπαν χαμόγελα εμπιστοσύνης και στήριξης στον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα. Εμπιστοσύνη στον Φρέντη Μπελέρη και την ομάδα που τον πλαισιώνει, νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, με επιστημονική κατάρτιση σύγχρονη χωρίς βαρίδια και χροστούμενα στην πλάτη τους. Στήριξη ολόψυχη για την υλοποίηση του προγράμματος που θα περιφρουρίσει τα συμφέροντα των ανθρώπων του τόπου και θα δωσει στον τόπο προοπτική και ελπίδα με ορίζοντα ευρωπαϊκό.

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Φρέντη Μπελέρη διακοπτόταν πολλές φορές από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κόσμου. Με αυτά τα χειροκροτήματα ο κόσμος της Χιμάρας έδειχνε την έγκριση του στον Φρέντη Μπελέρη να προχωρήσει και να ηγηθεί της προσπάθειας για "μια Χιμάρα που το αξίζει, να ηγηθεί άξιων ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να κάνουν τον Δήμο Χιμάρας τόπο ανάπτυξης των Χιμαριωτών" και να γίνει εμπόδιο και φωνή σθεναρή στις προσπάθειες ξεπουλήματος και αρπαγής της ιερής γης των προγόνων μας

Χειροκροτήματα που την Κυριακή 21 Ιουνίου θα μετουσιαστούν σε ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, χειροκροτήματα που εξαφανίζουν ολοσχερώς την ψεύτικη και βρώμικη προπαγάνδα των μωροφιλόδοξων και επίδοξων αγάδων και που θα τους δώσει την πρέπουσα απάντηση την ερχόμενη Κυριακή. Πολύ απλά γιατί αυτά που "οι αγάδες" διαλαλούν δεν έχουν καμία σχέση με την Χιμάρα που εμείς θέλουμε, με αυτό που η Χιμάρα μας αξίζει να έχει για μέλλον της και των παιδιών της!

Με ενθουσιασμό συνοδεύτηκε και η παρουσία του συμπολίτη μας εκπρόσωπο του συνδυασμού "Η Δική μας Χιμάρα - Himara Jonë" από την επαρχία Βράνιστας σαν δείγμα της ένωσης δυνάμεων και συσπείρωσης γύρω από τον κοινό στόχο.

Ο Φρέντης Μπελέρης συναισθανόμενος πλήρως το βάρος της ευθύνης που πηγάζει από το χρέος της προσφοράς στην πατρίδα αλλά και την χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο, εισέπραξε την έκφραση εμπιστοσύνης και ανταπέδωσε την υπόσχεση του Χιμαριώτη άνδρα, ότι η νίκη του θα είναι νίκη όλων ανεξαιρέτως των Χιμαριωτών. Και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα τον βρει στην Χιμάρα, μαζί με την οικογένειά του, δίπλα στον κάθε Χιμαραίο.

Κατακλείδα της ομιλίας του που καταδεικνύει και το πως ο ίδιος και η ομάδα του αντιμετωπίζουν την πρόκληση της διεκδίκησης του δήμου αλλά και με τι πνεύμα αντιμετωπίζουν τον βρώμικο πόλεμο των αντιπάλων ήταν η φράση: «εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ας γίνει ό,τι θέλει»!

Η Νίκη διατρανώθηκε από τον κόσμο και με σιγουριά θα διασφαλιστεί την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Πηγή: Himara2015.com

Ν.Δ.: «Η κυβέρνηση να βάλει στη θέση του τον Αλβαν...
Χιμάρα: Τεράστιας σημασίας οι εκλογές
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη