Εκδήλωση στην Λάρισα για την 100η επέτειο Αυτονομίας

Εκδήλωση στην Λάρισα για την 100η επέτειο Αυτονομίας

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου τον Φεβρουάριο του 1914, ο σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ''Ο ΠΥΡΡΟΣ'' και ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ‘’ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ’’ διοργανώνουν από κοινού ανοικτή εκδήλωση στην Λάρισα .Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ηρωικός στα μάτια όλων των βορειοηπειρωτών και όχι μόνο ,κ. Θεόδωρος Καμαρινός-Οικονόμου (πρώην Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς).Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί των εκπροσώπων των πατριωτικών και βορειοηπειρωτικών συλλόγων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση μνήμης. Πριν το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας στις κεντρικές οδούς της πόλεως τόσο κατά της καταπάτησης των δικαίων της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανία όσο και κατά της ανύπαρκτης εξωτερικής πολιτική της Αθήνας πάνω στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα.

Ο ‘’ΠΥΡΡΟΣ’’ απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη του, στους φίλους της Βορείου Ηπείρου καθώς και σε όλους τους πατριωτικούς και βορειοηπειρωτικούς συλλόγους να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Μια εκδήλωση μνήμης και υπερηφάνειας για τους ήρωες μας και για την λαμπρή αγωνιστική τους διάθεση για λευτεριά. Ας δώσουμε όλοι μαζί βροντερό παρών στο κάλεσμα της ιστορίας μας, ας τιμήσουμε τους ήρωες του αυτονομιακού αγώνα του 1914 με το κεφάλι ψηλά, γεμάτοι υπερηφάνεια.
Να μην λείψει κανείς!!!!!!!!!


Ζήτω η αυτόνομη Βόρειος Ήπειρος Δόξα και τιμή στους Αυτονομιακούς

Αφιέρωμα στην 100η επέτειο απ' την Αυτονομία της Β...
Συνάντηση Μανιάτη - Ίφτι για περιβαλλοντική συνεργ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη