​Πρώτη ετήσια εκδήλωση της Χιμαρριώτικης κοινότητας Αμερικής
Η Χιμαρριώτικη κοινότητα Αμερικής, πραγματοποίησε την πρώτη ετήσια εκδήλωση της με φαγητό και χορό, στις 19 Οκτωβρίου 2013, στον χώρο εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης, Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αννάπολις του Μέριλαντ.

Ο πρόεδρος πάτερ Καραβέλας, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν να γίνει το γκαλά με επιτυχία και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Χειμάρρας κ. Jorgo Goro που έκανε το ταξίδι από τη Χειμάρρα για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Η Ελένη Δήμα, κόρη του Πύρρου Δήμα, ανακοινώθηκε ως ή άξια αποδέκτρια του βραβείου Αριστείας σπουδαστών 2013 και θα λάβει ως βραβείο $1000 υποτροφία για τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Northwestern.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε τιμητική ιδιότητα στο μέλος του κ. Chris Wright ως εκτίμηση της συνεισφοράς πολλών ετών και της προσπάθειάς του στον σχεδιασμό της ιστοσελίδα της κοινότητας.


Φίλοι και μέλη της κοινότητάς από Φιλαδέλφεια, Βαλτιμόρη, Όσεαν Σίτι, Delaware, New York, Rockville και Αννάπολις έδωσαν το παρόν και παρακολούθησαν από κοντά το γλέντι.