Με πέτρες υποδέχθηκαν τους Σέρβους οι Αλβανοί

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας από την αλβανική αστυνομία, τα απρόοπτα δεν έλειψαν κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας της Σερβίας στα Τίρανα για το παιχνίδι με την Αλβανία την Πέμπτη (8/10μ, 21:45) για τα προκριματικά του Εuro 2016.

Συγκεκριμένα Αλβανοί επιτέθηκαν, πετώντας πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε τα μέλη της σερβικής αποστολής από το αεροδρόμιο σε ξενοδοχείο των Τιράνων, όπου απόψε θα διανυκτερεύσουν.

Εσπασε τζάμι του λεοφωρείου, αλλά όπως έγινε γνωστό, πέρα από το σοκ, δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου μέλους της Εθνικής Σερβίας.

Για την άφιξη και την αναχώρηση από το αεροδρόμιο είχε στηθεί ειδικό σχέδιο. Οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της σερβικής ομάδας δεν πέρασαν από τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων, αλλά κατευθύνθηκαν από ειδική πύλη απευθείας στο πούλμαν.

Και παρότι οι δρόμου που θα περνούσε το πούλμαν ήταν κλειστή στην κυκλοφορία, και υπήρχε ισχυρή αστυνομική συνοδεία, δεν απεφεύχθη η επίθεση με πέτρες, ενώ σε κάποια σημεία της είχαν συγκεντρωθεί Αλβανοί, αποδοκιμάζοντας τους επισκέπτες στη χώρα τους.

sentragoal.gr