Ανασκόπηση 2019

Επιστροφή Νίνη στον Παναθηναικό

Επιστροφή Νίνη στον Παναθηναικό

Η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη είναι γεγονός, καθώς ο διεθνής μέσος υπέγραψε την Πέμπτη συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Ο Νίνης είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Πράσινους και επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχτηκε ύστερα από το καλοκαίρι του 2012 (όταν αποχώρησε για τη Πάρμα και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ)

Ο Νίνης δεν είχε ομάδα και η διοίκηση θεώρησε την περίπτωση του ιδανική προσθήκη, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό, ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν ήταν υπερβολικές.

Ο διεθνής μέσος θα αρχίσει προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος τον Ιανουάριο του 2015, όταν θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Νίνης τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο “σπίτι” μου. “Διψάω” να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο».

Το διαφημιστικό σποτ της εκπομπής 360° σε Χιμάρα κ...
Αλβανία: Υπάλληλος έκλεβε χρήματα από το Εθνικό Θη...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Απ' το Facebook μας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη