Βόρειο Ήπειρος γενναία (ποίημα)

Βόρειο Ήπειρος γενναία (ποίημα)

Μια ομάδα πραγματικός εκπρόσωπος της Χιμάρας είναι εδώ και λίγο καιρό γεγονός. Πρόκειται για μια ποδοσφαιρική ομάδα νέων παιδιών που μετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα Κ15. Χαρακτηρίσαμε αυτή την ομάδα "πραγματική" διότι σε αντίθεση με την ομάδα των μεγάλων που δεν έχει ούτε έναν Χιμαραίο, αυτή αποτελείτε αποκλειστικά και μόνο από παιδιά των χωριών της Χιμάρας. Η ομάδα αγωνίζεται με άσπρες - μπλε εμφανίσεις και ως έμβλημα έχει την Χίμαιρα

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ρομπέρτος Δημογιάννης, πρώην ποδοσφαιριστής με την παλιά ομάδα της Χιμάρας όπου με μεράκι έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο. Η ομάδα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα έχει δέσει πολύ καλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα αφού βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία Κ15 της περιφέρειας Αυλώνα - Φίερι. Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργηθούν και άλλα δυο τμήματα υποδομών εκτός του υπάρχοντος Κ15. Τα δυο νέα τμήματα θα αφορούν τις ηλικίες Κ13 και Κ17. Στόχος του προπονητή είναι οι ομάδες να λάβουν μέρος και επισήμως στο εθνικό πρωτάθλημα υποδομών.

Αποκλειστικός χρηματοδότης αυτής της προσπάθειας είναι οι γονείς των παιδιών που πληρώνουν τα οδοιπορικά για τα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς και τις αθλητικές τους περιβολές. Η δημοτική αρχή έχει αρνηθεί να βοηθήσει αυτή την αξιοζήλευτη προσπάθεια. Όποιος επιθυμεί και έχει την δυνατότητα μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή προσφέροντας αθλητικό υλικό όπως μπάλες, φόρμες προπόνησης και εμφανίσεις. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας απ΄την φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας ή μέσω facebook.

Τέλος, με αφορμή την έλευση Χιμαραίων στο χωριό λόγω του Πάσχα, ζητείται η έμπρακτη στήριξη της ομάδας και των παιδιών με την παρουσία σας στον αγώνα που θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο 11:00 πμ στο δημοτικό στάδιο του χωριού. Αξίζει να χειροκροτήσουμε από κοντά αυτή την προσπάθεια, αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός.

Συνέντευξη Ντίσιου στο Βόρειος Ήπειρος.gr (ηχητικό...
Αγώνας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Βορει...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη