Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Συνέντευξη Καπίνου για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του, καμία αναφορά στην καταγωγή του

Συνέντευξη Καπίνου για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του, καμία αναφορά στην καταγωγή του

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο People:
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από 8 ετών. Δεν είχα περιθώριο για να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου, υπήρχε μόνο το ποδόσφαιρο. Ήταν το όνειρό μου. Δεν πήγα στην ακαδημία απλά για αθλητισμό, αλλά για να γίνω επαγγελματίας. Οι γονείς μου ήταν στο πλευρό μου. Ποτέ δεν είχα πίεση για να είμαι καλός στο σχολείο.

Στα 12 μου, με πήρε ο Παναθηναϊκός και έμενα εσώκλειστος στην Παιανία. Τότε έπρεπε να επιλέξω αν θα πάω στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Σαφώς και ήταν μια επιλογή που κλήθηκα να κάνω σε παιδική ηλικία, αλλά ακολούθησα το ένστικτό μου. Ήμουν βέβαια Παναθηναϊκός και έπαιξε κι αυτό ρόλο. Πήγα στην ομάδα που αγαπούσα.


Είχα δει, επίσης, πως εκεί γινόταν καλύτερη δουλειά. Ήξερα ότι, αν δουλέψω και είμαι συγκεντρωμένος, θα πάω μπροστά. Δεν σκέφτομαι ότι έχω χάσει τα πιο ωραία μου χρόνια. Ίσα ίσα. Ήμασταν είκοσι παιδιά στην Παιανία, σαν κατασκήνωση όλο το χρόνο. Ήμουν με τους φίλους μου όλη μέρα και παίζαμε ποδόσφαιρο. Τι άλλο να ζητούσα; Τους γονείς μου τους έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο. Στα 16 μου, ανέβηκα στην πρώτη ομάδα και γύρισα στο σπίτι μου στον Πειραιά. Με πηγαινοέφερναν οι γονείς μου κάθε μέρα.

Με καμαρώνουν και νιώθουν πως οι κόποι τους για μένα έπιασαν τόπο. Δεν είμαι από οικογένεια με πολλά χρήματα. Η μαμά μου ασχολιόταν με οικιακά κι έκανε κάποιες part time δουλειές και ο μπαμπάς μου ήταν ηλεκτρολόγος. Τώρα δεν δουλεύουν, δεν το θέλω εγώ. Σήμερα συντηρώ τρία σπίτια με το μισθό μου. Ο αδελφός μου είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, δουλεύει, αλλά χρειάζεται βοήθεια. Περιμένει και παιδί. Θα γίνω θείος! Μου φαίνεται πολύ περίεργο που σε λίγο καιρό θα έχω ανιψιά.

Αυτή είναι η γυναίκα που θα με τρελάνει. Θέλω κι εγώ να κάνω μια σωστή και δεμένη οικογένεια. Όταν παντρευτώ, θέλω να είμαι 100% εκεί και να μπορώ να ζω άνετα. Ιδανικά, επιθυμώ να συνεχίσω στο χώρο του ποδοσφαίρου ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή ζω καλά, αλλά δεν ξοδεύω αλόγιστα χρήματα. Στόχος μου ήταν να είμαι ανεξάρτητος και να βγάλω τους γονείς μου από τη δουλειά».

Τα "παράνομα" κτίρια της Χιμάρας που φιγουράρουν σ...
Η Χιμάρα στους New York Times ως κορυφαίος προορισ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Απ' το Facebook μας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη