Στην ντουλάπα ο Κάτσε μέχρι να πουληθεί, γκρίνιαζε για το πρόστιμο των 10.000ευρώ

Στην ντουλάπα ο Κάτσε μέχρι να πουληθεί, γκρίνιαζε για το πρόστιμο των 10.000ευρώ


Πλέον υπάρχει μόνο ο δρόμος της πώλησης για να λυθεί το θέμα Κάτσε. Το επιβεβαίωσε η ανακοίνωση της σύνθεσης της αποστολής για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ο Αλβανός μέσος έχει μπει οριστικά στον «πάγο» και το ερώτημα είναι «γιατί μία πιθανή πώλησή του μπορεί να αποτρέπει τη χρησιμοποίησή του στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας;». Μήπως περισσεύουν στον ΠΑΟΚ οι κόφτες ή ξαφνικά ο Κάτσε δεν είναι καλός παίκτης;

Σαφώς και η απάντηση στα παραπάνω είναι αρνητική. Η περιθωριοποίηση του Κάτσε δεν αφορά μόνο στην πώλησή του, Υπάρχει και άλλη παράμετρος. Η στάση που τήρησε μετά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που του επιβλήθηκε. Ο 20χρονος μέσος δεν το δέχθηκε χωρίς μουρμούρες. Τις έκανε εντός της ομάδας και ενόχλησαν τα υψηλά κλιμάκια. Γι' αυτό και έσβησε κάθε σκέψη εκ νέου ενεργοποίησής του.


Ο ΠΑΟΚ τον πουλά και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή και ο ίδιος ο παίκτης και η ΠΑΕ. Δύο ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον που έφθασε στα αυτιά των διοικούντων, δεν προέκυψε πρόταση, όμως που να ικανοποιεί τον «Δικέφαλο». Γι' αυτό και η αναζήτηση παραμένει σε εξέλιξη την ώρα που “φουντώνει” το σενάριο πώς θα τον πάρει η Τσέλσι τον Γενάρη για να τον δώσει δανεικό στην Τβέντε. Δεν υπάρχει κάτι απτό πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχθεί το συγκεκριμένο σενάριο (το οποίο προέκυψε μετά το ταξίδι του Σαββίδη και των συνεργατών του στο Λονδίνο). Το μόνο βέβαιο, είναι πώς ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας πώς είναι δύσκολο να πάρει πολλά χρήματα για παίκτη που δεν παίζει, βάζει στη συζήτηση και ποσοστό σε ενδεχόμενη μεταπώληση.

Αλβανός δραπέτης φυλακών είχε μετατρέψει το σπίτι ...
Η επιστολή των βετεράνων διπλωματών προς Σαμαρά γι...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη