Η Ελλάδα διδάσκει άρση βαρών

Η Ελλάδα διδάσκει άρση βαρώνΣε συζητήσεις για την παροχή τεχνογνωσίας προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ, Πύρρος Δήμας κατά την επίσκεψη του στο Ντουμπάι.

Με την ιδιότητα του προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών ταξίδεψε ο Πύρρος Δήμας στο Ντουμπάι έπειτα από επίσημη πρόσκληση του υπουργού αθλητισμού και τουρισμού του εμιράτου, Γκάζι Αλ Μαντάνι.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα σχέδια συνεργασίας ανάμεσα στις ομοσπονδίες των δύο χωρών και ένα από αυτά είναι η παροχή τεχνογνωσίας από Έλληνες προπονητές, καθώς και ο σχεδιασμός κοινών προπονητικών καμπ σε Ελλάδα και Ντουμπάι.

Παράλληλα, ο Πύρρος Δήμας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τους Χέσα Αλ Κούς, διευθυντή αθλητικών γεγονότων, Αχμάντ Χασάν, πρόεδρο των σπέσιαλ Ολιμπικς, Αμπντούλα Αλ Ζαάμπι, πρόεδρο της ομοσπονδίας άρσης βαρών και Φαιζάλ Αλ Χαμάντι, Γεν.Γραμματέα της ομοσπονδίας άρσης βαρών του Ντουμπάι.


Ο κάτοχος τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων τιμήθηκε από την αθλητική ηγεσία του Ντουμπάι. Αν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία και προχωρήσει η συνεργασία, τότε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που μια ομοσπονδία θα... δίνει τα φώτα της σε μια ξένη.

sport24

Στέφενς: «Ήξερε τι έκανε ο Κάτσε, αλλα να του δώσο...
Μπερίσα: "Το μπλουζάκι του UCK, χειρότερο από τη φ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη