Ο Τάτος δείχνει τον δρόμο: «Το θέλουμε πολύ»

Ο Τάτος δείχνει τον δρόμο: «Το θέλουμε πολύ»

Ο Τάτος δείχνει τον δρόμο: «Το θέλουμε πολύ»
Ο Ανδρέας Τάτος, φρόντισε να στείλει τα δικά του μηνύματα μέσω της γραπτής του δήλωσης εν όψει του σημερινού παιχνιδιού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική της Super League (02/09, 19.15).

Ο Χιμαριώτης μέσος του Άρη ευχήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Άρης η αρχή να γίνει από το αυριανό παιχνίδι κάτι που όπως ξεκαθάρισε το θέλουνε πολύ όλοι στις τάξεις της ομάδας και του κόσμου.

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μια ομάδα από τις πιο ανταγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει ο αγώνας, όμως εμείς κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς μας δεν περίμενε ότι θα κάναμε αυτό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα και πιστεύω ότι αυτό που λείπει είναι ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο πέρα από το βαθμολογικό κέρδος θα αλλάξει και την ψυχολογία μας.


Εύχομαι και ελπίζω η αρχή να γίνει από το παιχνίδι της Δευτέρας. Το θέλουμε πολύ, το θέλει και ο κόσμος μας, τον οποίο πικράναμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ από την άλλη οφείλουμε να τον ευχαριστούμε για την στήριξή του.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του, να δει τα λάθη του και να προσπαθήσει να τα διορθώσει προς όφελος της ομάδας. Στην παρούσα φάση δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πράξεις μέσα στο γήπεδο για να έρθουν οι νίκες, που τόσο πολύ τις χρειαζόμαστε».

Λεωφορείο της Χιμάρας ντελαπάρισε στον Μπόρσι, δε...
180 χιλιάδες Αλβανοί μετανάστες έφυγαν απ' την Ελλ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη