Νίνης: «Σίγουρο και σταθερό βήμα ο ΠΑΟΚ» (video)

Νίνης: «Σίγουρο και σταθερό βήμα ο ΠΑΟΚ» (video)


Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Νίνης υπογράμμισε πως το περιβάλλον στον «δικέφαλο του Βορρά» είναι ιδανικό για τον ίδιο και για αυτό τον επέλεξε για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Σωτήρης Νίνης, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ, περιηγήθηκε στους χώρους του γηπέδου της Τούμπας, στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια και τα γραφεία και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις αποκλειστικά στο PAOK TV.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα περιβάλλον το οποίο αποτελείται από πολλούς Έλληνες διεθνείς, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Επίσης μέτρησε πάρα πολύ ότι η ομάδα με ήθελε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ήθελα το επόμενο βήμα μου να είναι σίγουρο και σταθερό, σε ένα περιβάλλον που με ξέρουν και θα μπορούσα να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Και αυτό μέτρησε.


Αυτό που θα ήθελα να βάλω σαν στόχο, είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και μέσα από την ομάδα να βοηθηθώ κι εγώ. Αυτό έχει σημασία.

Παρακολουθούσα τα παιχνίδια, όπως όλα τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Ειδικά λόγω των αρκετών διεθνών και έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αυτή τη χρονιά, παρακολουθούσα τον ΠΑΟΚ.

Θα μιλήσω με τον προπονητή. Δεν είναι ότι δεν είμαι έτοιμος, έχω παίξει σε φιλικά, έχω προπονήσεις στα πόδια μου άρα είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή που μπορεί να μου δοθεί μια ευκαιρία.

Δεν μπορείς να είσαι σε ένα περιβάλλον χωρίς σωστούς ανθρώπους. Όλα μετράνε και όλα παίζουν το ρόλο τους. Όπως κι ο προπονητής και όλα τα υπόλοιπα».

Σε απευθείας διαπραγμάτευση με την Αθήνα οι Αλβανο...
Ο Βρετανός ελληνολάτρης Ρούπερτ Σμιθ που ζει στην ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη