Θρήνος, πόνος και οδύνη στο τελευταίο αντίο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Θρήνος, πόνος και οδύνη στο τελευταίο αντίο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Θρήνος, πόνος και οδύνη. Αυτά τα συναισθήματα κατακλύζουν συγγενείς, φίλους, συναθλητές του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αλλά και πολλούς πολίτες, οι οποίοι είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου το τελευταίο αντίο στον Ολυμπιονίκη με τη «χρυσή» καρδιά.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης για να παραστεί στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και να τιμήσει την μνήμη του Ολυμπιονίκη, ο οποίος έχασε τη μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου στα 43 του χρόνια.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες δίπλα από το φέρετρο. Συγγενείς, φίλοι και κοντινοί άνθρωποι του εκλιπόντος φώναζαν «αθάνατος» και χειροκροτούσαν συγκινημένοι.

Το κλίμα ήταν βαρύ. Συγγενείς, φίλοι, γείτονες, σύντροφοι, συναθλητές, άνθρωποι που γνώριζαν τον Αλέξανδρο αλλά και όσοι απλά τον έβλεπαν να αγωνίζεται και να κατακτά μετάλλια κατέφθασαν στον Ιερό Ναό για να τον δουν για μια τελευταία φορά, για να του πουν πόσο περήφανους τους έκανε και να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, φίλος και συναθλητής του Νικολαΐδη ανέλαβε να μεταφέρει τα δύο μετάλλια του Ολυμπιονίκη σε μία συγκλονιστική στιγμή, χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος τα μετάλλια αυτά θα τεθούν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα πάνε σε ιδρύματα που θα επιλέξει η οικογένειά του.

Cnn.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου