Οι Αλβανοί "ανακάλυψαν" τον Τάτο και τον θέλουν στην Εθνική τους ομάδα

Οι Αλβανοί "ανακάλυψαν" τον Τάτο και τον θέλουν στην Εθνική τους ομάδα

Μεγαλοπρεπής χυλόπιτα του Τάτου, άλλα 'ντ' άλλα γράφουν οι Αλβανοί


Έντονο ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο σκάουτερ της Εθνικής Αλβανίας και πρώην ποδοσφαιριστής, Alban Bushi, για τον Χιμαραίο άσσο του Ολυμπιακού. Ο Τάτος άμεσα πήρε θέση και έδωσε απάντηση στα ελληνικά ΜΜΕ λέγοντας πως ούτε καν σκέφτεται μια τέτοια πρόταση.

Παρόλα αυτά, οι αλβανικές εφημερίδες, μιλούν για προφορική συμφωνία από μέρους του ποδοσφαιριστή με τον Bushi. Παραθέτουμε άρθρο της αθλητικής ιστοσελίδας Albania Sport, όπου ανάμεσα στις αρλούμπες περι συμφωνίας, γράφει πως ο Τάτος παίζει δανικός στον Ατρόμητο.

Ακολουθεί το μεταφρασμένο κείμενο:

Ανδρεας Τάτος η αποκάλυψη του Bushi

Ο Ανδρέας Τάτος, ο Χιμαραίος που λάμπει στην ελληνική ομάδα του Ατρόμητου κλήθηκε να παίξει με την Αλβανία. Ο εθνικός προπονητής της ομάδας, Alban Bushi είχε κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και μέχρι στιγμής οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο μεσοεπιθετικός είναι επίσης στο επίκεντρο της εθνικής Ελλάδας, μάλιστα έχει κληθεί αρκετές φορές από το 2011 από την ελληνική ομάδα, αλλά δεν έχει παίξει ούτε στιγμή. Ο Τάτος προτιμά να παίζει στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής και γνωρίζει καλά το τέρμα. Συχνά έπαιξε και ως δεύτερος επιθετικός.

Αρκετές φορές έχει καταλάβει σημαντικό χώρο στον ελληνικό Τύπο για τις καλές εμφανίσεις που έκανε αυτή τη σεζόν με την ομάδα του Ατρόμητου. Ο Τάτος είναι Αλβανός που έχει γεννηθεί στη Χιμάρα, αλλά η οικογένειά του μετανάστευσε στην Ελλάδα πριν πολλά χρόνια. Ο Alban Μπούσι είχε αρκετές τηλεφωνικές επαφές με τον Τάτο και τον ρώτησε αν θέλει να παίξει για την Αλβανία. Ο τελευταίος έχει κατ 'αρχήν συμφωνήσει, αφού πείστηκε ότι με την κοκκινόμαυρη εθνική μπορεί να έχει περισσότερο χώρο και μπορεί να αξιολογηθεί πολύ περισσότερο από ό, τι μέχρι τώρα εκτιμάται από την ελληνική εθνική ομάδα. Ο Bushi έχει υποσχεθεί ότι εάν δεχτεί να παίξει για την Αλβανία, τα έγγραφα του θα γίνουν σε χρόνο ρεκόρ και ότι θα έχει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη από όλους. Ο Ανδρέας Τάτος παίζει δανεικός στην ομάδα του Ατρόμητου μιας και την κάρτα του την κατέχει ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Καλή Ανάσταση
Βόρειος Ηπειρος: Τo «Plan B» του Ελληνισμού
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη