Τετ α τετ Φάμπρι - Καπίνο

Τετ α τετ Φάμπρι - Καπίνο

Περισσότερο του προγραμματισμένου έμειναν στο γήπεδο οι Φάμπρι και Κινγκ προκειμένου να συνομιλήσουν με το Στέφανο Καπίνο μετά την προπόνηση.

Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον νεαρό τερματοφύλακα, εξηγώντας του τι θέλουν από αυτόν και πώς μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους.

Ο Φάμπρι τόνισε στον Καπίνο ότι ο αποκλεισμός του από την 18άδα του αγώνα με την ΑΕΚ δεν αποτύπωνε δυσαρέσκεια. Αντίθετα του είπε ότι πιστεύει στις δυνατότητες και στο ταλέντο του, τον υπολογίζει και τον θεωρεί κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Ευκαιρίας δοθείσης, του ανέλυσε τους τομείς στους οποίους θεωρεί ότι ο Καπίνο πρέπει να βελτιωθεί.

Σε ορισμένες στιγμές της κουβέντας τους, ο Φάμπρι έδειχνε το γήπεδο με χαρακτηριστικές κινήσεις, υποδεικνύοντας τις ενέργειες που ζητάει από τον τερματοφύλακα την ώρα του αγώνα. Όπως για παράδειγμα, τα βολέ προς το πλάι και όχι στο κέντρο, την αναζήτηση ελεύθερου αμυντικού για να αρχίσει η επίθεση κ.α.


Την τόνωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης του Καπίνο ανέλαβε ο Κινγκ, ο οποίος επαναλάμβανε διαρκώς πόσο σημαντικός είναι για το σύνολο. Ο Φάμπρι και το τιμ του δεν έχουν τη χρονική πολυτέλεια να δουλέψουν όπως θα ήθελαν με τον 19χρονο γκολκίπερ, όμως πρόθεση τους είναι τον εξελίξουν όσο μπορέσουν.

Ο Καπίνο ήθελε και αυτός να ακούσει κάποια πράγματα από τον Φάμπρι, διότι είναι λογικό να επιθυμεί να έχει χρόνο συμμετοχής. Σαφώς και κατανοεί ότι ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο, αλλά ένα νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ανάγκη να γνωρίζει ότι ο προπονητής του τον υπολογίζει και τον εμπιστεύεται.

Το χορευτικό και πολυφωνικό συγκρότημα του Συλλόγο...
Ο Αλβανός "δημοσιογράφος" νοίκιασε το σπίτι για να...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη