Μαφιόζικος πυροβολισμός στο σπίτι της οικογένειας Μπούα στους Δρυμάδες

Μαφιόζικος πυροβολισμός στο σπίτι της οικογένειας Μπούα στους Δρυμάδες

Η Ειρήνη Μπούα από τους Δρυμάδες της Χιμάρας, πριν από 3 χρόνια προχώρησε σε δημόσια καταγγελία σχετικά με την υφαρπαγή της γης της από τον Αλβανό, τότε βουλευτή του Ράμα, Alket Hyseni.

Το ακίνητο της κ. Μπούα, αφορά συνολική έκταση 22 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, από τα οποία τα 11 υφάρπαξε ο Alket Hyseni και τα υπόλοιπα 11 οι Ilia Tako και Gent Malko.

Το εν λόγω θέμα περιπλέκεται περισσότερο καθώς η Ειρήνη Μπούα αναφέρει πως στην απόδοση της ιδιοκτησίας της έχει εμφανιστεί πλαστή διαθήκη.

Η ιστορία της κ. Ειρήνης Μπουά χρονολογείται από το 1991, όταν τα ακίνητα στους Δρυμάδες δεν χωρίστηκαν αποκλειστικά βάσει του νόμου 7501. Επίσης η ίδια αναφέρει ότι υπήρξε διασταύρωση μεταξύ των παλαιών συνόρων και του νόμου που τέθηκε σε ισχύ αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας.

 Ο νεκρός παπαγάλος και η σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας Μπούα

«Δεν μοιράστηκα την περιουσία με τον 7501, αλλά ο καθένας πήρε την περιουσία του. Έτσι συμφωνήσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπούα.

Η συγκεκριμένη κυρία κατήγγειλε το παρόν σκάνδαλο ιδιοκτησίας μιλάει με συγκεκριμένα ονόματα και έχει όλα τα πλήρη έγγραφα για την κλοπή του ακινήτου της, που χτίζεται, αφού πρώτα έχει περάσει από δύο-τρεις εκποιήσεις.

Σήμερα, μετά από 3 χρόνια, η ίδια και η οικογένειά της απειλούνται ανοιχτά με μια σφαίρα από «αγνώστους» να καρφώνεται στο σπίτι της και να σκοτώνει και τον παπαγάλο της οικογένειας.

Η ίδια και οι οικογένειά της κατηγορεί ευθέως τον πρώην βουλευτή Alket Hyseni, ο οποίος από την άλλη αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η περιουσία του και η γη που απέκτησε στην ακτή των Δρυμάδων είναι με νόμιμους πόρους και σύμφωνα με τους κανόνες.

Το σημερινό περιστατικό που θυμίζει καταστάσεις μαφίας, έρχεται λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο με την κλοπή των φακέλων στο Υποθηκοφυλακείο της Αυλώνας και την σύλληψη των δραστών που εμπλέκονται σε θέματα πλαστογραφίας και υφαρπαγής κτημάτων στην ακτή των Δρυμάδων της Χιμάρας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου