Η εθνική Ελλάδος για την πρώτη της νίκη εναντίον του Κοσόβου

Η εθνική Ελλάδος για την πρώτη της νίκη εναντίον του Κοσόβου

Η εθνική Ελλάδος μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Σλοβενία στην πρεμιέρα του Nations League, αντιμετωπίζει το Κόσοβο στην Πρίστινα και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο.

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, διατηρώντας όμως το σύστημα, το 4-2-3-1. Παράλληλα, ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός ζητάει από τους παίκτες του καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Η πεντάδα στην άμυνα πάντως δεν αναμένεται να αλλάξει. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάια, με τους Μπακάκη και Γιαννούλη στα άκρα της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι και πάλι οι Σιόβας-Σβάρνας.

Στο κέντρο ο παρτενέρ του Κουρμπέλη θα είναι ο Μπουχαλάκης. Μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Μπακασέτας, ενώ στα πλάγια ο Λημνιός δεξιά και ο Μασούρας αριστερά, στη θέση του Μάνταλου. Θέση στην τριάδα πίσω από την κορυφή της επίθεσης διεκδικούν επίσης οι Φορτούνης και Τζόλης. Αιχμή του δόρατος θα είναι για άλλη μια φορά ο Παυλίδης.

Το παιχνίδι με το Κόσοβο θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το OPEN.

Πηγη: metrosport.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου