Δυρράχιο: «Αφήστε με να πεθάνω εδώ με το παιδί μου» η τραγική ιστορία μαμάς και κόρης που ραγίζει καρδιές

Δυρράχιο: «Αφήστε με να πεθάνω εδώ με το παιδί μου» η τραγική ιστορία μαμάς και κόρης που ραγίζει καρδιές

«Μη με αφήνετε να ζήσω, αφήστε με να πεθάνω εδώ με το παιδί μου»
Αυτά ήταν τα λόγια της Diena Karaxha (Meçe) (Ντιένα Καρατζιά - Μέτσιε) προς τους διασώστες που πάλευαν να την απεγκλωβίσουν απ' την 6όροφη πολυκατοικία στο Δυρράχιο.

Η 30χρονη γυναίκα κατά το μεγάλο σεισμό της Τρίτης, παρέμεινε πάνω από 12 ώρες αγκαλιασμένη με την 8χρονη κόρη της η οποία δεν κατάφερε να επιβιώσει. Η ίδια ζωγράφος στο επάγγελμα ζούσε εδώ και λίγο καιρό με την κόρη της και τους γονείς της, λόγω της πρόσφατης απώλειας του συζύγου της.

Η οικογένεια της 30χρονης αποτελεί για το Δυρράχιο μια απ' τις πιο τραγικές περιπτώσεις οικογένειας που επλήγη εξολοκλήρου από το μένος του Εγκέλαδου. Δυστυχώς λίγο μετά τον απεγκλωβισμό της και η ίδια ακολούθησε τη μοίρα της κόρης και των γονιών της αφού υπέκυψε στα τραύματά της και εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια ζούσε σε νεόκτιστο διαμέρισμα μιας παραλιακής πολυκατοικίας της πόλεως πανομοιότυπης με ένα γειτονικό κτίριο που και αυτό ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ισόγειο της πολυκατοικίας κατέρρευσε λόγω της δημιουργίας καταστήματος, πράγμα που έχει να κάνει με αποδυνάμωση των θεμελίων λόγω των έργων διαμόρφωσης του.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου