Προβολή τουριστικών θεματικών διαδρομών Ελλάδας – Αλβανίας στα Τίρανα

Προβολή τουριστικών θεματικών διαδρομών Ελλάδας – Αλβανίας στα Τίρανα

Στο πλαίσιο του έργου «Creating, implementing and promotinga Network of Thematic and alternative tourism and developing interpretive Routes» με το ακρωνύμιο: “Ne. T. Routes"», το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 διοργανώθηκε παρουσίαση θεματικών διαδρομών της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας – Αλβανίας στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου QTU στα Τίρανα, διαθέτοντας έντυπο υλικό και προσφέροντας γευστικές εμπειρίες από Ηπειρώτικα εδέσματα.

Την ίδια ημέρα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Sheraton πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των opinionmakers και των touroperators των Τιράνων, πληροφορώντας τους παρευρισκόμενους για τον εναλλακτικό και θεματικό τουρισμό στην Ήπειρο που μπορεί να βασισθεί τόσο σε πολιτιστικές όσο και σε φυσικές πηγές, αλλά και στην πληθώρα των δραστηριοτήτων που μπορεί να επιδοθεί ο κάθε επισκέπτης.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του Διασυνοριακού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Αλβανία 2007 – 2013» και στοχεύει στη δημιουργία ενός σταθερού δικτύου θεματικού και εναλλακτικού τουρισμού στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας – Αλβανίας (ΤΑΤNetwork). Το δίκτυο ενισχύει και προβάλλει την πλούσια πολιτιστική και περιβαλλοντική κληρονομιά των περιοχών Κόνιτσας, Ζαγορίου και Παγωνίου στην Ελλάδα και των Petran, Lenxhuriκαι Pogon στην Αλβανία.

Κήρυκας της ελπίδας
Ετοιμάζουν τον 17χρονο Ντούνη για το ντεμπούτο του
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη