Ο Αλβανός που ήθελε να γίνει «Εσκομπάρ της Ελλάδας» με τη φυτεία στον Όλυμπο

Ο Αλβανός που ήθελε να γίνει «Εσκομπάρ της Ελλάδας» με τη φυτεία στον Όλυμπο

Οι έρευνες της ειδικής ομάδας ασφαλείας δεν τελείωσαν με την επιχείρηση στον Όλυμπο, αφού τώρα, μετά το ξερίζωμα των φυτειών, αναζητούν τον αρχηγό που ήθελε να στήσει το καρτέλ για να το «καταστρέψει».

Όλα δείχνουν ότι ο «Εσκομπάρ της Ελλάδας» είναι ένα ισχυρό οικονομικά πρόσωπο, με ισχυρές διασυνδέσεις στην Ευρώπη και με φιλοδοξίες να γίνει νούμερο 1 στην παραγωγή και διακίνηση χασίς.

Επένδυσε χιλιάδες ευρώ για να στήσει την υπερφυτεία πέντε επιπέδων στον Όλυμπο, ελπίζοντας ότι η άγρια φύση θα κρατούσε καλά κρυμμένα τα μυστικά του. Σύμφωνα με τις αρχές, θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερους από 11 τόνους χασίς τον πρώτο χρόνο παραγωγής αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέρος των εσόδων θα επενδυόταν στην επέκταση του δικτύου και πιθανώς στην καλλιέργεια χιλιάδων δενδρυλλίων στο Βουνό των Θεών και για τον επόμενο χρόνο.

Μέσα από έρευνες για την αγορά πρώτων υλών, την «ενοικίαση» μουλαριών, αλλά και τη ροή χρημάτων, η αστυνομία προσπαθεί τώρα να εντοπίσει τους επιχειρησιακούς αρχηγούς του καρτέλ και τελικά τον άνθρωπο που ήθελε να γίνει ο «Εσκομπάρ της Ελλάδας».


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου