Καμουφλαρισμένη εταιρεία διακίνησης ναρκωτικών με πολυτελή θέρετρα στους Αγίους Σαράντα

Καμουφλαρισμένη εταιρεία διακίνησης ναρκωτικών με πολυτελή θέρετρα στους Αγίους Σαράντα

Διαφθορά, ναρκωτικά, παζάρια και καταπάτηση περιουσιών. Οι Άγιοι Σαράντα γίνονται μία πόλη ανυπόφορη. Οι επικεφαλής και πρώην επικεφαλής της πολεοδομίας βρίσκονται στη φυλακή.

Σε μία παραλία των Αγίων Σαράντα, χτίζεται ένα συγκρότημα από παλάτια και ξενοδοχεία, με διεφθαρμένες και παράνομες άδειες, καθώς και με ύποπτα χρήματα.

Οι πύργοι ανεγείρονται από μία εταιρεία, η οποία κατηγορείται από ευρωπαϊκές χώρες για μαζική διακίνηση ηρωίνης και χασίς.

Αρκετοί τόνοι ναρκωτικών μεταφέρθηκαν λαθραία στη Γερμανία πριν από χρόνια. Αντικείμενο της δραστηριότητας της εταιρείας είναι η επεξεργασία πέτρας, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς μεταφοράς πέτρας.

Οι γερμανικές αρχές εντόπισαν τη γραμμή κυκλοφορίας, η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν οργανωμένη στην Αλβανία. Η αλβανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά τον συγκλονιστικό πλειστηριασμό στη Γερμανία, αλλά η έρευνα σκεπάστηκε άμεσα με χρήματα ναρκωτικών και το θέμα δεν συζητήθηκε πλέον.

Μετά τη δράση αυτή, η εταιρεία άρχισε να εξαφανίζει κάθε ίχνος του λατομείου της.

Πούλησε σκραπ και άλλα εργαλεία στον Εσκομπάρ των Βαλκανίων, ο οποίος χτυπήθηκε από την αμερικανική DEA και σήμερα εκτίει την ποινή του στη φυλακή, αλλά συνεχίζει να διοικεί από το κελί του ένα υπέροχο ακίνητο στους Αγίους Σαράντα.

Ο συγκεκριμένος ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή και σκοπεύει να γίνει διοικητής του LSI στους Αγίους Σαράντα, όπως ήταν πριν.

Οι κατασκευές θεωρούνται από τις αρχές ως ο κύριος τομέας όπου ξεπλένονται βρώμικα χρήματα στην Αλβανία.

Μέρος της ομάδας της συγκεκριμένης εταιρείας είναι και ένας καταζητούμενος από την αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών στη Βαρκελώνη.

Ο όμιλος της εταιρείας αγόρασε οικόπεδο στους Αγίους Σαράντα, παραθαλάσσια, από γνωστό ελληνοαλβανό.

Εδώ ξεκινά μια ιστορία διαφθοράς, κατάχρησης εξουσίας και περιβαλλοντικού εγκλήματος από τον τρούλο του Δήμου Αγίων Σαράντα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου