28 άτομα έμειναν κρεμασμένοι επί μισή ώρα σε λούνα πάρκ του Όρεγκον (video)

28 άτομα έμειναν κρεμασμένοι επί μισή ώρα σε λούνα πάρκ του Όρεγκον (video)

Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης στο Όρεγκον διέσωσαν 28 άτομα την Παρασκευή (14/6), αφού είχαν παραμείνει εγκλωβισμένα για περίπου μισή ώρα κρεμασμένα ανάποδα ψηλά σε ένα από τα παιχνίδια λούνα παρκ.

Το παιχνίδι AtmosFEAR στο πάρκο Oaks Park κοντά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον εγκαινιάστηκε το 2021 και λειτουργεί σαν γιγάντιο εκκρεμές προσφέροντας στους επιβάτες μια πλήρη περιστροφή. Την Παρασκευή, ωστόσο, παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα 30 άτομα να εγκλωβιστούν ανάποδα με τα πόδια τους στραμμένα προς τον ουρανό.

Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν και υποβλήθηκαν σε ιατρική αξιολόγηση, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Ένα άτομο με υποκείμενα ιατρικά προβλήματα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους του λούνα παρκ, κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε.

Ο Κρις Ράιαν και η σύζυγός του, από το κοντινό Gresham, βρίσκονταν στο πάρκο για τα γενέθλιά του. Είπε στο Associated Press ότι σχεδίαζαν να κάνουν βόλτα με το AtmosFEAR όταν είδαν ότι είχε κολλήσει και άκουσαν ανθρώπους να φωνάζουν: «Θεέ μου, είναι ανάποδα».

Αποφάσισαν να απομακρυνθούν εξαιτίας της τρομακτικής κατάστασης. Τελικά ανέβηκαν στον τροχό του πάρκου και άκουσαν μια ανακοίνωση από μεγάφωνο ότι το πάρκο έκλεισε και ότι ο κόσμος έπρεπε να εκκενώσει το χώρο.

Το AtmosFEAR, από την έναρξή του το 2021, δεν είχε προηγούμενα περιστατικά. Θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας. Οι υπεύθυνοι του πάρκου δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν με ειδικούς για να βρουν την αιτία της βλάβης του εκκρεμούς.

Το Oaks Park άνοιξε για πρώτη φορά το 1905. Η ιστοσελίδα του αναφέρει ότι προσφέρει ένα «μοναδικό μείγμα από σύγχρονες συγκινήσεις και γοητεία σε ένα τρενάκι που έχει ενθουσιάσει γενιές και γενιές Βορειοδυτικών».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου