Ομάδα υψηλής αστυνόμευσης: Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί της λίστας, θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία

Ομάδα υψηλής αστυνόμευσης: Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί της λίστας, θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία

Ο Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός και ο αλβανικός εξτρεμισμός (που υποθάλπεται από την Τουρκία) θα κοπεί μαχαίρι, όπως κόπηκε το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου Κατσίφα .

Σκοπός, να αντικατασταθεί ο Ράμα.

Μεταξύ των πρώτων που θα «λάβουν ζωντανά το μήνυμα » για όλα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τελευταία κυρίως, είναι οι παρακάτω:

  • Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα
  • Ο Αγκιμ Μπάικο, παρουσιαστής της Αλβανικής σατιρικής εκπομπής «Bypass show»
  • Ο Ιλίρ Χάλο Μούκαϊ και όλα τα διοικητικά μέλη της αλβανικής (ΜΚΟ) οργάνωσης Mjaft
  • Τα μέλη της Αλβανικής οργάνωσης "Νέοι της Λιαμπουριάς" -Djemtë e Labërisë-.
  • Ο γνωστός Ταχίρ Βέλιου, ακτιβιστής του Κινήματος για τη Μεγάλη Αλβανία (έχει πολλούς φίλους στα Γιάννινα που θα επισκεφτούμε) και όλα μέλη του κινήματος
  • Ο Σπετίμ Ιντρίζι- Shpëtim Idrizi -, πρόεδρος του κόμματος των "τσάμηδων (συμμαχεί παρασκηνιακά με το Δημοκρατικό Κόμμα, θεωρώντας ¨τελειωμένο¨ το Ράμα )
  • Ο πρώην βουλευτής του PDIU και σήμερα ανεξάρτητος, Ντριτάν Μπίτσι (εκτός εάν κάνει ότι το πούμε)
  • Ο (γνωστός μας) αξιωματικός της Αστυνομίας του Αργυρόκαστρου, που μαζεύει Τσάι από το Πλατοβούνι. (Θα μας ¨μαρτυρήσει¨ γιατί οι ειδικές δυνάμεις όταν έφτασαν, έψαχναν τον Κατσίφα στο σπίτι του και δεν πήγαν κατευθείαν εκεί που τον καταδίωκαν ήδη)

Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, εάν και, η Αλβανική τηλεόραση όπως διαπιστώσαμε, κλείνει το σήμα των Ελληνικών καναλιών στην Βόρεια (ελληνική) Ήπειρο (Οι Τακτικές Χότζα εφαρμόζονται ήδη).

Στην Ελλάδα, οι ανθέλληνες φιλοαλβανοί με ¨αμόρε¨ και περιουσία στην Αλβανία και οι Εθνικιστές Αλβανοί, θα διατεθούν «προς εξάσκηση» των νέων μελών της Ομάδας.

Σημ. Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ , οι δύο δικηγόροι των στρατιωτικών μας , Άγγελου Μητρετώδη και Νίκου Κούκλατζη, συνειδητοποίησαν ότι τα άτομα από την Ελλάδα που εμφανίστηκαν ως συγγενείς τους και που για εβδομάδες τους έλεγαν τα πάντα , ήταν μέλη της ομάδας μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Α.Τ.Α.Κ)

Αναδημοσίευση από stoxos.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου