Ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης και μια δόκιμη αστυνομικός

Ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης και μια δόκιμη αστυνομικός

Μία δόκιμη αστυνομικός, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, βρίσκεται ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό σεσημασμένο, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη ενώ, όπως λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές, σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Οι 13 συλλήψεις έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και σε διπλανά σπίτια. Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Νωρίτερα, 30χρονος Αλβανός κακοποιός επιτέθηκε με το κατσαβίδι σε ανθυπαστυνόμο στο χώρο του Πανεπιστημίου, προτού δεχθεί τα πυρά από το υπηρεσιακό της όπλο. Ο αλλοδαπός διέμενε στον χώρο της εστίας και προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομικής έρευνας.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, όταν η ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και θέλησε να βγει έξω, προκειμένου να κατευθυνθεί στο αυτοκίνητό της. Τη στιγμή που κατευθυνόταν προς αυτό, δέχτηκε επίθεση με κατσαβίδι από τον 30χρονο άνδρα.

Η ανθυπαστυνόμος, για ν' αποκρούσει την επίθεση, πυροβόλησε στα πόδια τον 30χρονο με το υπηρεσιακό της όπλο. Ο άντρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμενε σε φοιτητική εστία μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Ο τραυματίας ήταν σεσημασμένος. Στο νοσοκομείο 401 μεταφέρθηκε και η ανθυπαστυνόμος μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου