Πόλεμο από στελέχη του Δημοκρατικού κόμματος καταγγέλλει ο Ντούλες

Πόλεμο από στελέχη του Δημοκρατικού κόμματος καταγγέλλει ο Ντούλες

«Μην χαραμίσεται την ψήφο σας στον Ντούλε»

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος υποψηφίου του δημοκρατικού κόμματος ο οποίος έφτιαξε προεκλογικό βίντεο ζητώντας από τους ψηφοφόρους των Τιράνων να ψηφίσουν τα "δικά τους" παιδιά και να μην χαραμίσουν την ψήφο τους στον Ντούλε. Σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό abc new χαρακτήρισε υπεύθυνο τον συνυποψήφιο του στην περιφέρεια Τιράνων με το Δημοκρατικό κόμμα Gent Strazimir, καθώς όπως υποστηρίζει ο κ. Ντούλες, αυτός χρηματοδότησε το βίντεο εναντίον το οποίο και έκανε το γύρο των μέσων κοινωνικού δικτύου.

Ο κ. Ντούλες δήλωσε πως κατάλαβε ότι το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε με τη χορηγία του Strazimiri μέσω του Instagram. Η πολιτική του Instagram αλλά και άλλων μέσων δικτύωσης για διαφημίσεις πολιτικών είναι αρκετά αυστηρή και ως δικλείδα ασφαλείας απαιτεί πάντα να εμφανίζεται αυτός που χρηματοδότησε την προβολή της διαφήμισης.

«Αυτό το βίντεο φτιάχτηκε από υποψηφίους του Δημοκρατικού κόμματος (και όχι από υποστηρικτές), το γνωρίζω πολύ καλά. Αυτό το βίντεο χρηματοδοτήθηκε στο Instagram από έναν υποψήφιο του PD ο οποίος ονομάζεται Gent Strazimiri. Μου στοίχισε ψήφους, δεν ξέρω πόσους...

Αυτό δεν είναι μόνο εις βάρος του ΚΕΑΔ, αλλά και εις βάρος του ίδιου του Δημοκρατικού Κόμματος,» δήλωσε ο κ. Ντούλες.

Η εν λόγω κατηγορία αποτελεί μια ισχυρή απόδειξη πως εντός του Δημοκρατικού κόμματος υπήρχαν αντιδράσεις για την συμμετοχή του μειονοτικού Βαγγέλη Ντούλε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν κόντρα στην επιλογή του Λουλζίμ Μπάσα.

Το περιεχόμενο του βίντεο, όπως είναι εμφανές, είναι άκρως ανθελληνικό καθώς σύμφωνα με τον δημιουργό του βίντεο ο λόγος που ο κ. Ντούλες δεν πρέπει να ψηφιστεί είναι η Ελληνική του καταγωγή.

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου