Χιμάρα: Κατεδάφισαν το εστιατόριο του Μ.Κ. που επιτέθηκε σε Ισπανούς τουρίστες (βίντεο)

Χιμάρα: Κατεδάφισαν το εστιατόριο του Μ.Κ. που επιτέθηκε σε Ισπανούς τουρίστες (βίντεο)

​Στην κατεδάφιση του εστιατορίου Panorama, ιδιοκτησίας Μιχάλη Κοκδήμα στην περιοχή Παλέρμο της Χιμάρας, προχώρησαν οι αλβανικές αρχές.

Νωρίς σήμερα το πρωί οι μπουλντόζες της αλβανικής πολεοδομίας είχαν πάρει θέση και ξεκίνησαν την κατεδάφιση του καταστήματος που λειτουργεί στο συγκεκριμένο σημείο από το 1999. 

​Να σημειώσουμε πως η κατεδάφιση έγινε με την πρόφαση πως η επιχείρηση λειτουργεί παράνομα και συμπτωματικά χρειάστηκαν περίπου 20 χρόνια για να αποφανθούν οι αλβανικές αρχές. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για τον επίλογο μιας υπόθεσης που δυσφήμισε τον αλβανικό τουρισμό σε μια κρίσιμη περίοδο και ο αυτουργός θα πληρώσει ακριβά για αυτό.

Τι έκανε πραγματικά έξαλλο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου;

Το κατά κοινή ομολογία περίεργο γεγονός συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Παλέρμο της Χιμάρας. Αναφερόμαστε στο βίντεο του μαγαζάτορα που έσπασε το παρμπρίζ αυτοκινήτου πελατών του ενώ αυτό βρισκόταν εν κίνηση και έγινε viral

Τα αλβανικά ΜΜΕ που έπαιξαν πρώτα την είδηση, και στην συνέχεια αναπαρήγαγαν αυτούσια τα ελληνικά, ανέφεραν πως Ισπανοί τουρίστες έφυγαν δυσαρεστημένοι από το μαγαζί Panorama ιδιοκτησίας του Μιχάλη Κοκδήμα στο Παλέρμο της Χιμάρας και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στο καπό του αυτοκινήτου τους και να τους σπάσει το παρμπρίζ ενώ το όχημα βρισκόταν εν κίνηση. Την επόμενη ημέρα από το περιστατικό, ο υπουργός τουρισμού της Αλβανίας επισκέφθηκε την οικογένεια των Ισπανών για να τους ζητήσει συγνώμη.

Παρακολουθώντας δηλώσεις ανθρώπων που βρέθηκαν στο καταστήματα την στιγμή του περιστατικού προκύπτει το συμπέρασμα πως οι Ισπανοί απλά βρέθηκαν σε "διασταυρούμενα πυρά" και αυτό διότι η διαμάχη έγινε ανάμεσα στον επιχειρηματία και τους Αλβανούς Tour operators. Όπως καταγγέλει αυτόπτης μάρτυρας, ο ιδιοκτήτης Μιχάλης Κοκδήμας τσακώθηκε με αυτόν που στο βίντεο οδηγεί το μίνι βαν διοτι δεν ήθελε να πληρώσει τον λογαριασμό. Μάλιστα ο ίδιος μάρτυρας λέει πως ο tour operator χειροδίκησε εναντίον  της συζύγου του Κοκδήμα.

Η συμπεριφορά των Αλβανών tour operators είναι ένα πρόβλημα που αρκετές φορές αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες της περιοχής. Όταν αυτοί πηγαίνουν τουρίστες σε εστιατόρια, απαιτούν μίζες μέχρι και δωρεάν φαγοπότια. Εικάζουμε πως κάτι παρόμοιο συνέβη και στην περίπτωση του Κοκδήμα.

Επ ουδενί δεν επικροτουμε τέτοιες βίαιες ενέργειες διότι αμαυρώνουν την εικόνα της περιοχής.

Η πρέσβης της Ελλάδος στα Τίρανα έλαβε την διάκρισ...
Μήνυμα K. Μητσοτάκη προς ΕΕΜ:«Η Ελλάδα στο πλευρό ...
 
  1. Σχόλια (6)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (6)

This comment was minimized by the moderator on the site

Βεβαίως υπάρχουν Έλληνες σε αυτές τής περιοχές.
Αλλά είναι το ίδιο κατεργαριδες με τούς Αλβανούς συμπολίτες τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Αλβανοί σχολιαστές, εξαιτίας του Μιχάλη Κοκδήμα, αναγνωρίζουν την ελληνική καταγωγή όχι μόνον των Χιμαραίων αλλά και των Κηπαριωτών. Ευχαριστούμε από καρδίας. Και εις άλλα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι περιμένεις από Έλληνες τέτοια κάνουν και μας ντρωπιαζουν... Και μετά σου λένε ότι φταίνε η Αλβανοί...

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα άξιζε να στείλετε την είδηση στους Ισπανούς Τουρίστες για να κρίνουν και αυτοί

This comment was minimized by the moderator on the site

1 καθυστερημένα το καλύψεις το άρθρο Χα(μ)ονα.
Αλλά και πάλι ευχαριστημένος Είμαι, έχεις αποστασιοποιηθεί από την χρυσαυγήτικη ρητορική.
2 είναι βορειοηπειρώτης , λειτουργούσε χωρίς άδεια και για το μαγαζί,και για το ξενοδοχείο,και τής ξαπλώστρες στην παραλία.
Βέβαια 90% τον περιπτώσεων είναι έτσι.
3 Με παραξενεύει το γεγονός ότι ο αρθρογράφος καλύπτει έναν από την "αριστερη" πλευρά τον ΒΗπ. Καλό αυτό, από τον να επικροτεί μίσος και ακροδεξιά πένα.
4 Ελπίζω ή κατάσταση να αλλάξει. Ή παραλίες να είναι εντελώς ελεύθερες Και προσβάσιμες, και ή αισχροκέρδεια να μειωθεί. Οί κλίκες και οί "παρέες" να μην λυμαίνονται την ακτογραμμή μάς.
Στην αισχροκέρδεια, Έλληνες και Αλβανοί μαγαζάτορες ξενοδόχοι δωμάτιο,ενοικιαστές.
Μακάρι να υπήρχε τόσο καλή συνεργασία και συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά, ξέρουμε εάν είναι Έλληνας ή όχι;

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη