Σε συνέχεια του άρθρου που γράψαμε για την κοροϊδία και τον εμπαιγμό στο χωριό Δρυμάδες της Χιμάρας από τους υπαλλήλους του δημαρχείου, έχουμε να καταγγείλουμε ότι περιστατικό έχει καταγραφεί και σε άλλα χωριά καθώς και στην Χιμάρα.

Τις τελευταίες ημέρες συνεργεία από το Aluizni (Επιτροπή Νομιμοποίησης Αυθαιρέτων), γυροφέρνουν και στην περιοχή της Χιμάρας ξεκινώντας απ' τα γραφεία του σοσιαλιστικού κόμματος όπου παίρνουν γραμμή για το που θα πάνε να μετρήσουν και ποιον θα εξαπατήσουν.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το δημαρχείο Χιμάρας, καλεί τους κατοίκους την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου να προσέλθουμε στο δημαρχείο για να δηλώσουν την πρόθεσή τους να περάσουν τα συνεργεία της υπηρεσίας νομιμοποίησης αυθαιρέτων και να κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις τα σπίτια τους.

Ενόψει και της επίσκεψης του Ράμα στην Χιμάρα, αυτή η κοροϊδία χρησιμοποιείται από την πλευρά των στελεχών του σοσιαλιστικού κόμματος και του προέδρου τους Αλέκου Τάτου, ώστε να πιέσουν τους Χιμαραίους να προσέλθουν στο show που θέλει να στήσει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.