Τα κάτεργα του Σπάτς, εκεί που σάπιζαν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Τα κάτεργα του Σπάτς, εκεί που σάπιζαν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις που ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες. Μόλις οι οι μπουλντόζες έγιναν αντιληπτές από τους κατοίκους , πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τις παρεμποδίσει.

Η πολεοδομική υπηρεσία εισέβαλε στην Χιμάρα με την ακολουθία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και 50 κλούβες. Οι κάτοικοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό κλοιό μπροστά στο βενζινάδικο της οικογένειας Νάτση το οποίο αποτελούσε τον επόμενο στόχο. Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το βενζινάδικο έως ότου ο ιδιοκτήτης "ξηλώσει" ότι μπορεί να σώσει, παράλληλα κρατούσαν τους κατοίκους εκτός κλοιού για να μην παρεμποδίσουν την διαδικασία.

Υπάρχει έντονη φημολογία πως τα κτίρια τα οποία κατάφεραν να κερδίσουν ασφαλιστικά μέτρα από το αλβανικό δικαστήριο δεν θα πειραχτούν. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου Άλκης Νάτσης, δεν κατάφερε να κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα και γι' αυτό χθες, Δευτέρα, επισκέφθηκε στα Τίρανα τις αρμόδιες υπηρεσίες για να λάβει μια προφορική υπόσχεση πως δεν θα του κατεδαφίσουν την επιχείρηση, κάτι το οποίο τελικά δεν τηρήθηκε καθώς αυτή την στιγμή οι μπουλντόζες έχουν ήδη ξεκινήσει την επιχείρησή τους.

Οι κάτοικοι ανήμποροι να αντιδράσουν απομακρύνθηκαν από το σημείο με κατεύθυνση το δημαρχείο όπου θα διαδηλώσουν κατά του δημάρχου Χιμάρας και της Αλβανικής Κυβέρνησης. Δίπλα στους Χιμαραίους βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες και ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς.

Για διαρκή κάλυψη των εξελίξεων παρακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook

Περιορισμός σύνδεσης με Αλβανία και Ιταλία έως 15 ...
Μνήμες από τις διώξεις Χότζα κατά χριστιανών
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς και πρέπει όλοι οι Έλληνες να ντρεπόμαστε γι' αυτό, η Ελλάδα δεν πρόσεξε ποτέ τα παιδιά της. Και σήμερα κατακλύζεται από μουσουλμανικές ορδές άγνωστης προέλευσης.

Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε, δεν ξέρω αν χρειάζεται πλέον. Όποιος θέλει να ενημερωθεί μπορεί σχετικά εύκολα να το κάνει. Αν θέλει. Υπάρχουν όμως πολιτικοί, επαγγελματίες πολιτικοί και δημοσιογράφοι επίσης, οι οποίοι με τον ψεύτικο πατριωτικό λόγο η με παιχνίδια λόγου η με καλή χρήση του λογοπαιγνίου κατάφεραν και έκαναν ολόκληρη καριέρα εξαπατώντας τον κόσμο. Ας τους αποβάλλει ο κόσμος τώρα.

Έρχεται η Ανάσταση, το Άγιον Πάσχα (φέτος δεν γιορτάσαμε τίποτα....., ντροπή!!!). Όσο είναι δυνατόν ας απαλύνει τον πόνο και τις ψυχές όσων Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων πέρασαν τα μαρτύρια όπου Γης. Βόρειος Ήπειρος, Κύπρος, Πόντος, Χαμένες πατρίδες, Κωνσταντινούπολη.

Πάλι καλά που δεν είμαστε ακόμα όλοι λευκά χαρτιά και έχουμε μελετήσει, ψάξει και ερευνήσει τις καταστάσεις είτε συλλογικά είτε κατά μόνας και θυμόμαστε ακόμα. Μακάρι να μην τα ξεχάσουν οι νεότεροι.

Καλή Ανάσταση

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη