Ισοπέδωσαν το Γιάλι, ξύλο σε Δρυμάδες


"Επιλεκτική" κατεδάφιση σε Δρυμάδες


Η παραλία στο ΓιάλιΕχθές ημέρα Πέμπτη 19-4 τα συνεργεία κατεδάφισης ισοπέδωσαν τα παραθαλάσσια καταστήματα στο Γιάλι. Δεν γνωρίζουμε ακόμα βέβαια εάν το κτίσμα που ανήκει σε Αλβανό μεγαλο-κατασκευαστή  είχε την ίδια μοίρα με τα άλλα.

Ξύλο έπεσε στις Δρυμάδες όπου οι μπουλντόζες γκρέμισαν μόνο να παράνομο κτίσμα ... αυτό του Στραμάρκου του στενού συνεργάτη του Βασίλη Μπολάνου. Είχαμε γράψει εάν θυμάστε για τον τσακωμό του με τον αντιδήμαρχο σχετικά με την ειδοποίηση κατεδάφισης που του είχε σταλεί, μάλλον αυτά ήταν τα αντίποινα από μέρους του κ. Gjicali. Στα επεισόδια ενεπλάκησαν και κάποιοι Χιμαραίοι που είχαν πάει στις Δρυμάδες για να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν δικούς τους ανθρώπους να αντισταθούν.

Πληροφορίες λένε πως σήμερα θα κατέβουν ενισχύσεις αστυνομικών δυνάμεων απ' τον Αυλώνα ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις και παρεμποδίσεις των συνεργείων κατεδάφισης. Να θυμίσουμε πως το πρόβλημα με τα παράνομα στην περιοχή των Δρυμάδων είναι αρκετά πιο μεγάλο διότι τα μαγαζιά είναι πολύ περισσότερα απ' οτι στην πόλη της Χιμάρας.

Εντός της ημέρας αναμένετε σχετικό δελτίο τύπου του προέδρου της Ομόνοιας, Βασίλη Μπολάνου, όπου θα καυτηριάζει τις "επιλεκτικές" κατεδαφίσεις.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου