Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Συνάντηση του Συνηγόρου του πολίτη με κατοίκους και εκπροσώπους της Χιμαράς

Συνάντηση του Συνηγόρου του πολίτη με κατοίκους και εκπροσώπους της Χιμαράς

Συνάντηση με κατοίκους και με εκπροσώπους οργανώσεων της Χιμάρας πραγματοποίησε ο Συνήγορος του Πολίτη της Αλβανίας κ. Ίγκλη Τοτοζάνη στις 8 Νοεμβρίου στην Χιμάρα. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του ιδίου, ο όποιος ζήτησε να συναντηθεί με κατοίκους που πλήττονται από τις κατεδαφίσεις και με εκπροσώπους των οργανώσεων της Χιμάρας οι οποίοι τους τελευταίους μήνες διαδηλώνουν κατά της απόφασης κατεδάφισης 19 οικιών και επιχειρήσεων που ανήκουν σε μόνιμους κατοίκους ελληνικής καταγωγής.

Ο κ. Τοτοζάνη συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της Χιμάρας Γιώργο Γκόρο από τον οποίο ζήτησε να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που έχει ακολουθήσει το δημαρχείο της Χιμάρας για την έγκριση του νέου πολεοδομικού σχεδίου, στην λήψη της απόφασης κατεδάφισης των 19 κτισμάτων και στην διαδικασία που ακολουθήθηκε στην συνέχεια.

Ο ίδιος δήλωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook πως αφού ενημερώθηκε από τις δύο πλευρές, τον δήμαρχο και τους κατοίκους, στο θέμα των κατεδαφίσεων και του νέου σχεδίου πόλεως θα προβεί στην έκδοση επίσημης έκθεσης αφού η ομάδα εμπειρογνωμόνων του θα εξετάσει σχολαστικά τα στοιχεία που συνέλεξαν.

Επισημαίνουμε πως ο συνήγορος του πολίτη είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός στην Αλβανία που δεν ασκεί εξουσία σε άλλους κρατικούς θεσμούς δρα όμως ως ένα συμβουλευτικό όργανο.

O Εκσκαφέας

Τι σημαίνει η νίκη Τραμπ για την Ελλάδα; Τι θα γίν...
Η Αλβανία ξεκινά την επιχείρηση "Popullimi" με σκο...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη