Διαπληκτισμοί και αποδοκιμασίες στην παρουσίαση παρωδία του δήμου Χιμάρας στις Δρυμάδες

Διαπληκτισμοί και αποδοκιμασίες στην παρουσίαση παρωδία του δήμου Χιμάρας στις Δρυμάδες

Στις 13 Σεπτεμβρίου έγινε στο χωριό Δρυμάδες της Χιμάρας η παρουσίαση του σχεδίου για την παραλία του χωριού Δρυμάδες και της παραλίας Γυάλι στο χωριό Βουνό. Την παρουσίαση οργάνωσε ο δήμος Χιμάρας σε μαγαζί που ανήκει στον δημογέροντας του χωριού Δρυμάδες και συμμετείχαν κάτοικοι από το χωριό Βουνό και την περιοχή Γυάλι. Στην παρουσίαση συμμετήχαν μέρος και εκπρόσωποι της Ολλανδικής αρχιτεκτονικής εταιρία που παρουσίασε τα σχέδια στην αγγλική γλώσσα.

Οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι ζήτησαν από το δήμο Χιμάρας να παγώσει την υλοποίηση του σχεδίου μέχρι την ολοκλήρωση της καταγραφής περιουσιών στην περιοχή της Χιμάρας και κατέκριναν της ενέργειες και τα τελευταία σχέδια του δήμου που καταπατούν τα κτήματα των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Γ. Γκόρος και ο δημογέροντας Α. Μάρκος διαπληκτίστηκαν με τους κατοίκους που πήραν τον λόγο σε μια προσπάθεια να φιμώσουν όσους τάσσονται κατά των σχεδίων. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν ενεργά και οι υπάλληλοι του δήμου Χιμάρας που βρίσκονταν στην παρουσίαση αλλά και η κλούβα της αλβανικής αστυνομίας που περνούσε επιδεικτικά μπροστά από το μαγαζί που γινόταν η παρουσίαση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου