Συνάντηση του Αλβανού Προέδρου της Δημοκρατίας με εκπροσώπους της κοινότητας της Χιμάρας

Συνάντηση του Αλβανού Προέδρου της Δημοκρατίας με εκπροσώπους της κοινότητας της Χιμάρας

Στις 13 Σεπτεμβρίου έγινε στο χωριό Δρυμάδες της Χιμάρας η παρουσίαση του σχεδίου για την παραλία του χωριού Δρυμάδες και της παραλίας Γυάλι στο χωριό Βουνό. Την παρουσίαση οργάνωσε ο δήμος Χιμάρας σε μαγαζί που ανήκει στον δημογέροντας του χωριού Δρυμάδες και συμμετείχαν κάτοικοι από το χωριό Βουνό και την περιοχή Γυάλι. Στην παρουσίαση συμμετήχαν μέρος και εκπρόσωποι της Ολλανδικής αρχιτεκτονικής εταιρία που παρουσίασε τα σχέδια στην αγγλική γλώσσα.

Οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι ζήτησαν από το δήμο Χιμάρας να παγώσει την υλοποίηση του σχεδίου μέχρι την ολοκλήρωση της καταγραφής περιουσιών στην περιοχή της Χιμάρας και κατέκριναν της ενέργειες και τα τελευταία σχέδια του δήμου που καταπατούν τα κτήματα των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Γ. Γκόρος και ο δημογέροντας Α. Μάρκος διαπληκτίστηκαν με τους κατοίκους που πήραν τον λόγο σε μια προσπάθεια να φιμώσουν όσους τάσσονται κατά των σχεδίων. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν ενεργά και οι υπάλληλοι του δήμου Χιμάρας που βρίσκονταν στην παρουσίαση αλλά και η κλούβα της αλβανικής αστυνομίας που περνούσε επιδεικτικά μπροστά από το μαγαζί που γινόταν η παρουσίαση.

Όταν η ΑΥΓΗ υμνούσε τον Πύρρο Δήμα!
Η Πρέσβης της Ελλάδος στα Τίρανα κα Ελένη Σουρανή ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη