Συγγενής του Φατός Νάνο, ιδιοκτήτης σε παραθαλάσσιο κτήμα στις Δρυμάδες

Συγγενής του Φατός Νάνο, ιδιοκτήτης σε παραθαλάσσιο κτήμα στις Δρυμάδες

Συγγενής πρώην πρωθυπουργού της Αλβανίας, ιδιοκτήτης σε παραθαλάσσιο κτήμα στις Δρυμάδες.

Μετά τον εργολάβο του Ραμά, τον συνέταιρο του Μέτα και τον μεγάλο χορηγό του Μπερίσα, τώρα και συγγενής του Φάτος Νάνο (πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας) διεκδικεί παραθαλάσσιο κτήμα στις Δρυμάδες.

Πριν μερικές ημέρες έγινε μια μικρή σύγκρουση στο Δραλαίο στις Δρυμάδες όπου ο Φάτος Πουστίνα προσπάθησε να κάνει έξωση στην οικογένεια Λάτη από Δρυμάδες από το κτήμα που έχει κληρονομήσει από τον παππού του μαζί με αλλά μέλη της οικογένειας Λάτη. Η τοποθεσία όπου βρίσκετε το κτήμα λέγετε "Η αλέα του Σίμο Λάτη", που είναι το όνομα του παππού τους.

Ο Φάτος Πουστίνα είναι ο αδερφός της πρώην συζύγου του Φάτο Νάνο και έχει ακόμη άριστες σχέσεις με τον πρώην γαμπρό του ο όποιος, όταν συγκυβερνούσε με τον Ιλίρ Μετά το Μάρτιο του 2000, τον προίκισε με ένα κτήμα 20.000τμ στο Δραλαίο, εκεί που έχει μεγάλο κτήμα και ο συνεταίρος του, ο Ιλίρ Μετά.

Ο Πουστίνα ισχυρίζεται ότι ιδιωτικοποίησε το κτήμα το οποίο με μια Κυβερνητική απόφαση είχε δώσει για ιδιωτικοποίηση ως κτήμα που άνηκε στην εταιρία πυραμίδα Kamberi.

Όμως η απόφαση του Μέτα του Μαρτίου 2000 έχει ακυρωθεί με απόφαση του Σάλι Μπερίσα το 2008 μετά από αίτημα του τότε Δημάρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου και την στήριξη κώματος ΚΕΑΔ που ήταν τότε στο υπουργικό Συμβούλιο του Μπερίσα. Όμως, ο συγγενής του Φάτος Νάνο ισχυρίζεται ότι η απόφαση δεν τον αφορά και προσπαθεί να εκδιώξει την οικογένεια Λάτη από το κτήμα για να μπορέσει να κάνει την εγγραφή στο κτηματολόγιο Αυλώνας.

Ο συγγενής του πρώην Πρωθυπουργού της Αλβανίας, αποχώρησε από το Δραλαίο με την υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσει για να ολοκληρώσει την αρπαγή.

Μπροστά του βρίσκετε μόνο ένας άνθρωπος γιατί η υπόλοιπη Χιμάρα σιωπά και δεν αντιδρά με την ελπίδα ότι θα τους λυπηθούν και δεν θα τους πάρουν τα κτήματα τους αν κάτσουν φρόνημα. Σύντομα, θα έρθει και η σειρά σας.

Ο Εκσκαφέας

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου