Ράμα: «Η Χιμάρα θα είναι όπως θέλω εγώ, όχι όπως θέλουν οι Χιμαραίοι»

Ράμα: «Η Χιμάρα θα είναι όπως θέλω εγώ, όχι όπως θέλουν οι Χιμαραίοι»

Με απειλές προσπάθησε να κερδίσει ψήφους για τον Γκόρο

Αν δεν βγει δήμαρχος ο σοσιαλιστής υποψήφιος στην Χιμάρα θα ντροπιαστούμε στην αλβανική κοινή γνώμη. Θα μείνετε και χωρίς νερό!

Για τον Αλβανό Πρωθυπουργό Έντι Ράμα δεν φτάνει μόνο η ντροπιαστική Διοικητική Διαίρεση και η ένωση της Χιμάρας με τη Βράνισα, Κούτσι, Καλλαράτι, Μπολένα, Τερμπάτσι, χωρίς να ρωτήσει καν τους ιδίους τους κατοίκους, προσπαθεί τώρα να εκβιάσει τους Χιμαραίους σπέρνοντας φόβους και διχόνοια καθώς και να χειραγωγήσει τους κατοίκους δίνοντας μάλιστα και πολιτική διάσταση.

Στην Χιμάρα όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει εκ νέου την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου, του Γιώργο Γκόρο, ο Αλβανός Πρωθυπουργός μαζί με τον συνεταίρο του και πρόεδρο της Αλβανικής Βουλής, Ιλίρ Μέτα, δήλωσε πως θα ντροπιαστούν εάν δεν εκλεχθεί ο Γκόρος. Έκανε έκκληση στον αντίπαλό του για «τοπική συμμαχία» και κάλεσε τους Χιμαραίους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος να ενωθούν απέναντι στον υποψήφιο του ΚΕΑΔ, Φρέντη Μπελέρη, που «ούτε το όνομα του δεν θέλω να αναφέρω», - όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η πρόσκληση δεν γίνετε στο Δημοκρατικό Κόμμα ως πολιτική δύναμη, αλλά στους Χιμαραίους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος,- ανέφερε ο Ράμα.

Για τον Ράμα, "Οι Χιμαραίοι είναι περίεργοι άνθρωποι, έχουν όλα τα είδη των πραγμάτων στο κεφάλι τους, αλλά ουδέποτε υπήρξαν ηλίθιοι. Γι 'αυτό, και θα τους παρακαλούσα πολύ, οι ψηφοφόροι του Δημοκρατικού Κόμματος, να μη μας ντροπιάσουν κάνοντας τους ηλίθιους να ψηφίσουν αυτόν που έφερε ο Μπερίσα εδώ. Εδώ έχετε μόνο τον Γκόρο!

Εν συνεχεία, είπε "τη σημαία του Δημοκρατικού Κόμματος να την ταρακουνήσετε στις επόμενες εκλογές αν θέλετε. Αλλά εδώ χρειαζόμαστε μαζί μια πολύ ισχυρή ψήφο για τον Γιώργο Γκόρο, γιατί έχουμε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο (!) για να εργαστούμε από κοινού ώς κυβερνών κόμμα με δήμαρχο του ιδίου στρατοπέδου», - δήλωσε ο Ράμα.

Η προσπάθεια του Ράμα να επηρεάσει και να διαχωρίσει τους Χιμαραίους με επιδέξιο τρόπο συνεχίστηκε όταν ο Αλβανός Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στον φίλο τυο Βαγγέλη Ντούλε, ζήτησε απο τους κατοίκους της Χιμάρας να μην του δώσουν καμία ψήφο.

Θα πρέπει να συλλέγουμε όλες τις ψήφους για τον Γιώργου Γκόρο, ως κοινό υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος και του κόμματος LSI, του Ιλίρ Μέτα και ως εκπρόσωπος όλων των έντιμων πολιτών για το καλό αυτής της κοινότητας », - ζήτησε ο Ράμα.

Ο Ράμα προχώρησε ακόμη περισσότερο απειλώντας ακόμη τους Χιμαραίους ότι, αν θα ψηφίσουν τους δύο άλλους υποψηφίους και όχι τον δικό του υποψήφιο, τότε θα παραμείνουν χωρίς νερό.

Έτσι ο Ράμα τους υπενθύμισε ότι, ως πρωθυπουργός ο ίδιος δεν μπορεί να συνεργαστεί και να βοηθήσει την Χιμάρα με κανέναν από τους δύο άλλους υποψηφίους.

"Τώρα, θέλετε το νερό; Εδώ είναι αυτός που θα σας φέρνει το νερό. Θέλετε να μείνετε χωρίς νερό; Ψηφίσετε έναν από αυτούς τους δύο και μετά να κοιταχτείτε με το στόμα ανοιχτό..

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτούς τους δημάρχους που βάζει ο Σαλί στην Αλβανία και αυτός ο άλλος που ήρθε εδώ, ( σσ..για τον Μπελέρη), που ούτε το όνομα δεν θέλω να του αναφέρω και ούτε να το ξέρω και να τον θυμάμαι, αυτοί δεν είναι σε θέση να συνεργαστούν με την κυβέρνηση», - δήλωσε ο Ράμα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου