Στις 26 Ιουλίου ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία στη Χιμάρα

Στις 26 Ιουλίου ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία στη Χιμάρα

Η προεκλογική εκστρατεία για τον Δήμαρχο Χιμάρας ξεκινά στις 26 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Αυγούστου, σύμφωνα με απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής.

Αυτή η σύντομη περίοδος των 7 ημερών έχει καθοριστεί για να διασφαλιστεί μια οργανωμένη και αποτελεσματική εκλογική διαδικασία μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, παρέχοντας παράλληλα στους υποψήφιους επαρκή χρόνο για να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στους ψηφοφόρους.

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή έχει συντομεύσει τις προθεσμίες για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων της εγγραφής των υποψηφίων και της διαπίστευσης παρατηρητών. Τα εκλογικά υποκείμενα έχουν προθεσμία έως τις 15 Ιουλίου 2024 για να υποβάλουν τα αιτήματά τους για εγγραφή και προτάσεις για μέλη εκλογικών επιτροπών.

Επιπλέον, το ληξιαρχείο θα πρέπει να καταρτίσει τον εκλογικό κατάλογο έως τις 10 Ιουλίου. Ο Δήμος Χιμάρας και άλλοι δημόσιοι φορείς είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή για όλες τις δημόσιες δραστηριότητες που προγραμματίζουν από τις 15 Ιουλίου έως την ημέρα των εκλογών.

Η παρακολούθηση μέσω των οπτικοακουστικών μέσων θα ξεκινήσει επίσης στις 15 Ιουλίου 2024.

...

Νέες εκλογές στη Χιμάρα στις 4 Αυγούστου

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Μπαιράμ Μπέγκαι προκήρυξε νέες εκλογές για τον δήμο της Χιμάρας στις 4 Αυγούστου, σε άμεση απάντηση στο αίτημα που έστειλε το γραφείο του πρωθυπουργού μετά την...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου