Τι κοινό έχουν: Κώτσο Κοκδήμας, Ιλίρ Μέτα, Αλμπάν Τζιλάρι και Σαμίρ Μάνε;

Τι κοινό έχουν: Κώτσο Κοκδήμας, Ιλίρ Μέτα, Αλμπάν Τζιλάρι και Σαμίρ Μάνε;

Δεν είναι άλλο από τα παράνομα κτήρια που έχουν στη Χιμάρα.
Έτσι είναι, όταν οι Χιμαριώτες δεν μπορούν να χτίσουν…χτίζουν οι παραπάνω κύριοι (που λέει ο λόγος).

Εδώ και αρκετούς μήνες έστειλα στον ιστότοπο που δημιούργησε ο Έντι Ράμα (www.stoprrenimit.com), την καταγγελία μου για τα παράνομα κτήρια και την καταπάτηση της Χιμαριώτικης ιδιοκτησίας από τα παραπάνω Μούτρα.

Δυστυχώς πέρασαν 3 μήνες και δεν είδα να δημοσιέυονται οι καταγγελίες. Ας ελπίσουμε ότι δεν δουλεύει ο ιστότοπος γιατί από ότι γνωρίζω ο Ράμα το έχει πάρει πολύ σοβαρά το ζήτημα και δεν θέλω να πιστέψω κάτι άλλο. Ή μήπως αυτό αφορά μόνο τους κακόμοιρους Χιμαριώτες που έχουν μπλέξει με αυτό το "υπέροχο και καταπληκτικό" κράτος της Αλβανίας;

Θα ήθελα να ΄ξερα πότε θα ξυπνήσουν άραγε οι Χιμαριώτες;

Παρακάτω το κτήριο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ιλίρ Μέτα στο Κεπαρό. Βάση Αλβανικού νόμου απαγορεύεται το κτήσιμο πιο κόντα από 100 μέτρα από την θάλασσα..κι όμως υπάρχουν εξαιρέσεις!

Το παράνομο του Ιλίρ Μέτα στο Κεπαρό

Κώτσο Κοκδήμας βουλευτής και δεξί χέρι του Ράμα. Παρακάτω το ξενοδοχείο που χτίζει στην παραλία του Κεπαρό.

Το παράνομο του Κότσο Κοκδήμα στο Κεπαρό

Αλμπάν Τζιλάρι, επιειρηματίας και κολλητός του Ράμα. Παρακάτω η παραλία στο Γυάλι του χωριού Βουνό, που ιδιωτικοποίησε με δημιουργία Bar-restaurant και ξενοδοχειακής μονάδας. Οι ιδιοκτήτες της γης έχουν καταφύγει άπειρες φορές στα δικαστήρια χωρίς αποτέλεσμα.

Το παράνομο του Αλμπαν Τζιλάρι στο Γυάλι

Σαμίρ Μάνε, ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αλβανία, φίλος με όλες τις κυβερνήσεις. Γνωστός στους Χιμαριώτες από την κατευθείαν ανάθεση από τον Μπερίσα, της εκμετάλλευσης της παραλίας του Περίβολου για 35 έτη. Παρακάτω το σινικό τείχος που χτίζει στη παραλία Δραλαίο Παλλάσας, για την ανοικοδόμηση τουριστικού χωριού 400 κτηρίων.

Το παράνομο του Σαμίρ Μάνε στις Δρυμάδες

Το μόνο σίγουρο είναι, πως αν αυτά άνηκαν σε Χιμαριώτες ο Ράμα θα τα έιχε εξολοθρεύσει και χωρίς καταγγελία στο www.stoprrenimit.com.

Γιώργος Χιμαριώτης

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου